Edebiyat Tutkunlarına Müjde: Göknur Yerlikaya Bolunet'te
222

Merhaba değerli Bolunet okuyucuları, bugün sizlere son derece özel ve yetenekli bir ismi tanıtmaktan büyük bir onur duyuyorum: Göknur Yerlikaya.

Bolu'nun yetiştirdiği değerlerden biri olan Göknur Hanım, hayatının ilk yıllarını bu güzel şehirde geçirdikten sonra eğitim hayatına yön vermek üzere Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünü tercih etmiştir. Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra bir yıl süresince Ordu Üniversitesi, Eğitim Fakültesi'nde pedagojik formasyon eğitimi almıştır.

Eğitim hayatını tamamladıktan sonra Milli Eğitim bünyesinde İngilizce öğretmenliği görevini üstlenen Göknur Hanım, hala aktif olarak bu görevine devam etmektedir. Fakat Göknur Hanım'ın eğitim hayatına ve öğretmenliğe olan katkıları burada bitmiyor. Hedefi, '’Herkes İçin Edebiyat’’ mottosuyla, okuma alışkanlığı kazandırmak ve çok sevdiği İngiliz Edebiyatını insanlara tanıtmak, sevdirmektir.

Göknur Hanım'ın yazarlık sürecinde Beowulf'tan Yüzüklerin Efendisine, Chaucer'dan Orwell'a belli başlı yazar ve eserleri kısa kısa inceleyeceğiz. Aynı zamanda sizin için ilginizi çekeceğini düşündüğü kitap ve film önerilerinde bulunacak.

Okumaya ve edebiyata nerden ve nasıl başlamalıyım?’’ sorusuna beraber cevap arayacağız. Bolunet Yazar Ailesine katılan Göknur Hanım'ı en sıcak duygularla karşılıyor ve hoş geldin diyoruz.

Bunun yanında Göknur Hanım'ın ilk yazısı olan "Okumak ya da Okumamak İşte Bütün Mesele Bu!" adlı makalesine göz atmanızı şiddetle tavsiye ederim. Makaleye https://www.bolunet.com.tr/makale-detay/okumak-ya-da-okumamak-iste-butun-mesele-bu-77.html linkinden ulaşabilirsiniz. Göknur Hanım'ın kaleminden çıkan bu değerli yazıyı okumadan geçmeyin.

Hoşgeldin Göknur Yerlikaya! Bolunet ailesi olarak seninle olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

BOLUNET Ailesi

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği