Yukarı Çarşı Esnafı Cop'a Umut Verdi...
222

CHP Bolu 2. Sıra Milletvekili Adayı Burak Cop, arife günü yukarı çarşı esnafını ziyaret etmeyi, destek ve temsil hakkı istemeyi ihmal etmedi.

Cop'tan Arife Günü Seçim Yorumu: Umudumuz her gün daha fazla artmakta, Hedef 3'e doğru gidiyoruz."

CHP Bolu İl Başkanı Ersan Türkoğlu, Merkez İlçe Başkanı İsmail Hakkı Candemir, Deva Partisi Merkez İlçe Başkanı Güngör Arslan ve parti yetkilileri arife günü yukarı çarşı esnafından destek talepleri ile yola çıktılar. Esnaf Cop'u karşılarında görünce kendisinin ismini duyduklarını ama çok fazlada tanıma imkanı bulamadıklarını belirterek, yapılan sohbetlerden sonra çok iyi ve donanımlı bir kişiliğe sahip sözlerinin yanıltmadığına şahit olduk diyerek, Ankara'da temsilciniz olmak istiyorum diyen Cop'a esnaf ve halktan tek cevap geldi, "DESTEK BİZDEN; HİZMET SİZDEN" sözü sonrasında Cop'ta "SİZLERE SÖZ" diyerek karşılıklı güven vermiş oldular.

Vatandaşın tepkisini anlatan Cop ise, iktidarın halkı unuttuğunu, hizmet vermekten çok, ülkemizin varlıklarını savurganlık boyutunda harcadığını ve tükettiğini bahseden Cop, ekonomisi batmış, sosyo kültürel değerlerinden uzaklaşmış bir Türkiye'yi 14 Mayıs'tan sonra Halkımızın teveccühü ile alacağımız temsil yetkisinden sonra her türlü aksaklığı en kısa sürede çözümlendirerek, Atatürk Cumhuriyetinin tekrar şahlandıracaklarını belirtti.

Millet İttifakı partilerinden seçimlere kendi listesinden aday çıkartan İyi Parti'nin Milletvekili Adayı Ahmet Örnekbaş'la karşılaşan Cop ve partililer bu ucube düzeni,sistemi sona erdireceklerine and içtik, Milletimizin desteğini ve bu yöndeki isteğini sahada görüyoruz. İnşallah 15 Mayıs güneş baharla doğacak, Halkımız bu tek adam rejiminden kurtulacak, diyerek. Adaylar birbirlerine başarılar diledi.

 

 

 

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 6 6 0 18
2 FB  Fenerbahçe 6 4 1 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği