Yozgat Sorgun: Otobüs Kazasının Ardındaki Korkunç Gerçek....BOLUNET
222

Yozgat’ta yolcu otobüsü 12 kişiye mezar olmuştu! Korkunç kazanın sebebi ortaya çıktı KAZANIN SEBEBİ ORTAYA ÇIKTI

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde meydana gelen korkunç otobüs kazasının ardından yürütülen soruşturmalarda kazanın sebebi ortaya çıktı. Yapılan araştırmalarda, olayın Adem Tatlısu adlı şoförün hareket halindeyken kalp krizi geçirmesi sonucunda meydana geldiği belirlendi.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre; otobüs, şoförün kontrolü kaybetmesinin ardından aniden karşı şeride geçti ve 30 metreden şarampole yuvarlandı. Bu korkunç kazada 12 kişi yaşamını yitirirken, 18 kişi de yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Soruşturma kapsamında otobüs şoförü Adem Tatlısu'nun daha önce kalp rahatsızlığı olup olmadığı, yolculuk öncesi sağlık kontrolünden geçip geçmediği gibi detaylar araştırılıyor. Kazayla ilgili daha detaylı bir soruşturma sürüyor. Aileler ve yaralılar için psikososyal destek ekipleri de seferber edildi.

Kaza sonrası yaşanan bu trajedinin, otobüs şirketleri ve şoförlerin daha sıkı sağlık kontrollerinden geçirilmesi gerektiği konusunda tartışmaları da beraberinde getirdiği belirtildi. Uzmanlar, özellikle uzun yol şoförlerinin düzenli aralıklarla sağlık kontrolünden geçirilmesinin önemine dikkat çekiyor.

BOLUNET

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği