Yönetimde Yeni Sayfa: Bolu Belediyesi'nde Görev Dağılımı Tamamlandı... BoluNet
222

Bolu Belediyesi'nde Yeni Dönem: Başkan Vekilleri ve Komisyon Üyeleri Belirlendi...

 

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin ardından toplanan Bolu Belediye Meclisi, yeni dönem için başkan vekillerini ve komisyon üyelerini seçti. Bu seçimler, Bolu'nun yönetiminde önemli roller üstlenecek kişilerin belirlenmesi açısından kritik öneme sahip.

 

Bolu Belediye Meclisi'nde yapılan oylama sonucunda, Meclis 1. Başkan Vekili olarak Ömer Polat (CHP), Meclis 2. Başkan Vekili olarak ise Okay Özcan (CHP) seçildi. Her iki isim de Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) meclis üyesidir ve Bolu için hizmet verme konusunda deneyimli profiller sunuyor.

 

Meclis Katip Üyeleri olarak Murat Ceylan (CHP) ve Buse Özkan (CHP) asil, Aydan Özdemir (CHP) ve Özgür Kesemen (CHP) yedek üye olarak seçildi. Encümen Üyeleri listesinde Hüseyin Ekrem Serin (CHP), Cahit Görüş (CHP) ve yine Buse Özkan (CHP) görev alacak.

 

Komisyonlar:

  • İmar ve Şehircilik Komisyonu: Cihan Tutal (CHP), Fırat Çıngı (CHP), Erdal Sak (CHP), Ahmet Fidan (CHP), ve Fatih Kutlu (AK Parti).
  • Teftiş Murakabe Komisyonu: İlhan Çalışkan (CHP), Mehmet Korkmaz (CHP), Aydan Özdemir (CHP), Hülya Berberoğlu (CHP), ve Selami Konyalıoğlu (AK Parti).
  • Plan Bütçe Komisyonu: Resmiye Kahruman (CHP), Ali Sarıyıldız (CHP), Süleyman Can (CHP), Mehmet Korkmaz (CHP), ve Nadi Okur (AK Parti).
  • Çeşitli İşler Komisyonu: Okay Özcan (CHP), Özgür Kesemen (CHP), Nurettin Güler (CHP), Murat Ceylan (CHP), ve Erol Özak (AK Parti).

 

Bu seçimlerle birlikte Bolu Belediyesi, yeni döneme hazır bir yapıya kavuştu. Seçilen üyelerin tecrübeleri ve dinamik yapıları, Bolu'nun geleceği için önemli kararlar alınmasında kilit rol oynayacak. Bolu halkı, belediye yönetiminin şeffaf ve etkin çalışmalarını yakından takip etmeye devam edecek.

 

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği