YKS'de Bolu'dan Büyük Başarı Bekleniyor... BoluNet
222

YKS Sınavı Öncesi Bolu'dan Başarı Dilekleri

 

Bolu'da 11.204 Aday YKS Sınavına Hazırlanıyor

 

Bu hafta sonu, tüm Türkiye'de olduğu gibi Bolu'da da Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) heyecanı yaşanacak. Bolu Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, ilimizde 11.204 öğrenci bu önemli sınavda ter dökecek. Valilik, öğrencilerin huzurlu bir sınav ortamında başarılı olmaları için çeşitli önlemler alındığını duyurdu.

 

Valilikten Sessizlik ve Anlayış Çağrısı

 

Bolu Valiliği, sınav süresince okul çevrelerinde sessizliğin korunması için bazı önlemler alındığını bildirdi. Valilikten yapılan açıklamada, sınav sırasında iş makinelerinin çalıştırılmaması ve inşaat faaliyetlerinin durdurulması gerektiği belirtildi. Ayrıca, sınav saatlerinde trafikte bulunan araçların korna kullanmaması konusunda vatandaşlardan anlayış ve duyarlılık bekleniyor. Bu sayede, öğrencilerin dikkatlerinin dağılmaması ve sınavlarını rahat bir şekilde tamamlamaları hedefleniyor.

 

Bolu Valisi Erkan Kılıç'tan Öğrencilere Destek

 

Bolu Valisi Erkan Kılıç, sınav öncesinde yaptığı açıklamada, YKS'ye girecek tüm öğrencilere başarılar diledi. Vali Kılıç, "Bu zorlu süreçte büyük emek harcayan öğrencilerimize, ailelerine ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Tüm adaylara başarılar diliyorum; inşallah emeklerinin karşılığını alırlar." dedi.

 

Milletvekillerinden Başarı Dilekleri

 

Bolu'nun değerli milletvekilleri de YKS'ye girecek öğrencilere başarı dileklerinde bulundular.

 

CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Emeklerinizin karşılığını almanız dileğiyle; yolunuz açık olsun gençler..." ifadelerine yer verdi.

 

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül ise, "Yükseköğretim Kurumları Sınavına girecek tüm kardeşlerimize başarılar diliyorum. Allah emeklerinizi zayi etmesin." diyerek gençlere dualarını ve desteklerini iletti.

 

AKP Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek de, "YKS’ye girecek tüm evlatlarımıza yürekten başarılar diliyorum. Sizleri seviyor ve güveniyoruz gençler. İnşallah hayırlı, güzel sonuçlar alırsınız." şeklinde yaptığı paylaşım ile öğrencilerin yanında olduğunu belirtti.

 

BoluNet'ten Sınav Adaylarına Başarı Dilekleri

 

BoluNet olarak bizler de, YKS'ye girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Umuyoruz ki, öğrencilerimiz bu sınavdan başarıyla çıkarak hayallerine bir adım daha yaklaşırlar. Tüm adaylara zihin açıklığı ve başarı dolu bir sınav diliyoruz.

 

Bu haber BoluNet tarafından hazırlanmıştır. Daha fazla bilgi, derinlemesine analiz ve Bolu ile ilgili güncel haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın.

 

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği