Yetkin Bolu'yu DEVA İle Buluşturuyor: Seçim Yolculuğunda Yeni Ufuklar... BoluNet
222

BoluNet'e Özel Röportaj: DEVA Partisi Bolu Adayı Gürkan'dan Seçim Stratejisi Açıklaması

 

DEVA Partisi Bolu Adayı Gürkan: "Bolu'da Kazanmak için Çalışıyoruz"

 

Bolu – DEVA Partisi'nin Bolu Belediye Başkan adayı Nadir Gürkan Yetkin, BoluNet'e özel açıklamalarda bulundu. Bolu'daki seçim hazırlıklarını ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın seçim stratejisi hakkında bilgiler verdi.

 

Nadir Gürkan Yetkin, DEVA Partisi’nin Bolu’da izlediği seçim çalışmalarını ve stratejilerini detaylı bir şekilde anlattı. Genel Başkan Ali Babacan’ın başlattığı etkin seçim kampanyası kapsamında, Bolu'daki vatandaşların beklentilerini ve taleplerini dinlediklerini belirten Yetkin, "Genel başkanımızın yol gösterici liderliğinde, Bolu’da tüm halkımıza ulaşmayı hedefliyoruz. Ali Babacan’ın 73 günde 44 il 167 ilçeyi ziyaret ederek sergilediği azim ve çalışkanlık bizlere de ilham kaynağı oluyor," dedi.

 

Yetkin, genel başkanın bizzat yer aldığı çalışmalarda, Bolu halkının yerel sorunlarına dair fikirlerini ve çözüm önerilerini dinleyerek, politikalarını bu yönde şekillendirdiklerini ifade etti. Seçmenle kurulan sağlam ilişkilerin önemine değinen Yetkin, "Bolu'da seçim çalışmalarımızda, halkımızın sesini duymak ve sorunlarına çözüm üretmek en büyük önceliğimiz. Partimizin yerel ve ulusal politikalarını birebir aktararak, halkımızın güvenini ve desteğini kazanmayı amaçlıyoruz," şeklinde konuştu.

 

BoluNet'e verdiği röportajda, DEVA Partisi'nin Bolu'daki seçim kampanyasının dinamiklerini ve vatandaşlarla kurdukları etkileşimin önemini vurgulayan Nadir Gürkan Yetkin, "Bolu'da kazanmak için var gücümüzle çalışıyoruz ve halkımızın desteğini arkamıza alarak, Bolu'yu DEVA Partisi ile tanıştırmak için sabırsızlanıyoruz," ifadelerini kullandı.

 

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği