Yerlikaya'nın Kararlı Adımlarıyla Türkiye Teröre Karşı Duruyor: Halktan Büyük Destek!...BoluNet
222

TÜRKİYE TERÖRE KARŞI AYAKTA!

Türkiye, terörle mücadelede kararlı adımlarla ilerliyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın Twitter üzerinden yaptığı açıklamaya göre, BTÖ'ye yönelik tüm Türkiye'de başlatılan "Kahramanlar" operasyonları kapsamında; Mersin, Van, Şanlıurfa, Mardin ve Aydın'da 12 şüpheli terör örgütü üyesi yakalandı.

Bunun yanı sıra, BTÖ'nün istihbarat yapılanmasına yönelik Şanlıurfa merkezli 16 ilde yapılan operasyonlarda 55 şüpheli terör örgütü mensubu daha gözaltına alındı. Bakan Yerlikaya, "Aziz milletimiz bilmelidir ki; teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle mücadelemize aralıksız devam edeceğiz!" ifadelerini kullandı.

3 Ekim 2023 tarihinde Türkiye genelinde kırsal alanda terörle mücadele kapsamında 8 orta çaplı ve 458 küçük çaplı olmak üzere toplam 466 operasyon gerçekleştirildi. Bu operasyonlara JÖH, J.Komando ve Güvenlik Korucusundan oluşan 960 tim ve toplam 13.440 kahraman vatan evladı katıldı.

Operasyonlara katılan MİT, Emniyet ve Jandarmamızın her bir ferdi için Bakan Yerlikaya, "Alınlarından öpüyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin." dileklerinde bulundu.

Bu gelişmeler, Türkiye'nin terörle mücadelesinde ne kadar kararlı ve etkili olduğunu bir kez daha gösteriyor. Vatanını ve milletini korumak için canla başla çalışan güvenlik güçlerimiz, milletimizin gururu ve takdirinin en büyük sebebidir.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği