Yerel Yönetimlerde Yeni Dönem: Bolu'da Kim Öne Çıkacak?... BoluNet
222
 
 

AK Parti Bolu'da Yerel Seçim Heyecanını Başlattı

 

Bolu'da AK Parti'nin belediye başkan aday adayları, partinin ileri gelenleriyle bir araya gelerek yerel seçim sürecini resmen başlattı. Toplantıda, Bolu Belediye Başkanlığı için aday olmayı hedefleyen isimler, il yürütme kurulu üyeleri ve parti büyüklerinin katılımıyla gerçekleşen istişareler, siyasi alandaki hareketliliği gözler önüne serdi.

 

 

Toplantının Düzenlendiği Ortam ve İştirakçiler

 

İl Başkanı Suat Güner önderliğindeki toplantı, Bolu'daki siyasi atmosferin canlılığını ve AK Parti'nin seçime olan ciddi yaklaşımını ortaya koydu. Toplantıda, Mustafa Deverenli, Muhammed Emin Demirkol, Süleyman Özbağ, Selami Konyalıoğlu ve Reşat Özcan gibi önemli aday adayları bir araya gelerek, sürece dair görüş alışverişinde bulundu. Bu buluşma, demokratik sürecin bir şölen havasında geçeceğinin sinyallerini verdi.

 

 

Aday Adaylığı Süreci ve Takvimi

 

Güner'in ifadelerine göre, başvuru süreci 22 Kasım'da tamamlandı ve partinin aday belirleme süreci hayırlı olsun temennileriyle devam ediyor. Başlayan bu yeni dönemde, Bolu Belediye Başkanlığı için yarışacak aday adaylarının, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine hazırlık sürecinde katıldıkları temayül yoklaması ve teşkilat yapısına kadar inen titiz bir çalışma süreci izlendi.

 

 

İl Başkanı Güner'den Açıklamalar

 

İl Başkanı Güner, adayların belirlenmesi sürecinde yapılan değerlendirmeler ve gelecek planlamaları hakkında bilgi verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın millete en uygun hizmeti sunma hedefi doğrultusunda, vatandaşların beklentilerine en uygun adaylarla yola devam edileceğinin altını çizdi.

 

Bu haber BoluNet için Mehmet Emre Şahin tarafından hazırlanmıştır.
Daha fazla bilgi, derinlemesine analiz ve Bolu ile ilgili güncel haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği