Yeni Lezzet, Yeni Bir Durak. KONAK RESTAURANT...
222

Konak Restaurant Bolu Kültür Mahallesinde açıldı.

Yeni bir vizyonla Konak Restaurant adresi ile Boluda.

Neden konak ismini almış işletme yetkililerine, sahiplerine sorduk. Restaurant sahibi Mehmet Avcı bizlere neler söyleyecek konak restoran ismini neden aldık.

Mehmet Avcı restaurantı hakkında bizleri bilgilendirerek şunları söyledi:

“İnsanların konak durağı olsun diye yemek ve damak tadını bulsunlar diye konak ismini verdik. Misafirperverliği ön plana çıkarma duygularıyla müessesemizi açtık. Müşterilerimize sabah kahvaltısı serpme kahvaltıyla başlıyoruz yanında 2 çeşit çorbamız her gün oluyor, bununla beraber pide çeşitlerimiz, lahmacun kebap çeşitlerini ve haftanın 2 günü Salı ve Cuma günü olarak, döner ve iskender günümüzü belirledik. Talebe göre de döneri ve iskenderi 7 güne de çıkarmayı düşünüyoruz. Günde 2 farklı çorba çeşidiyle müşterilerimize her gün mercimek ve ezogelin çorbamız mevcut. Yeni bir işletme olduğumuz için ileride kelle paça, işkembe bu şekilde de yapabiliriz.  8 Kişi olarak müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Aile ortamı olarak çalışıyoruz, kardeşim eşim oğlum kızım ve abim, yani yabancı bir ekip yok, sadece ailecek çalışıyoruz  ve bir aile işletmesi diyebiliriz.
 İddialı olduğumuz ürünler ise bu konuda en büyük iddiamız ızgara, döner ızgara ve döner yani et döneri ön plana çıkarmaya çalışıyoruz, ama ızgaramızda tadından geçilmiyor diyebiliriz.

Görsel açıdan değerlendirdiğimizde arkamızda gördüğünüz bir halı figürü vesaire dışarıdaki halı figürleri falan dikkatinizi çektiğinde bir Güneydoğu Anadolu yansıması, insanlarda doğal ortamda yani kendi mekanlarında kendi evlerinde oturuyormuş gibi rahat olmalarını istiyoruz.

Bu arada mezeler konusunda da çok iyiyiz, salata, acılı ezme, pancar turşusu, haydari, izmir güzeli ve acı biber, mesela izmir güzeli en meşhur olanıdır.

Lezzetlerimiz Güneydoğu lezzetiyle ön planda, özellikle Bolu ve Ağrı yörelerini birleştirdik. Ben Ağrılıyım ama Bolu'da büyüdüm. Bolu, Ağrı damak lezzetini ortaya koyalım dedik, bu şekilde bir şey çıkardık ortaya, Allah Mübarek etsin, Allah razı olsun inşallah Allah utandırmasın amin.” Diyerek.

Tüm Bolu Halkını yeni işletmelerine beklediklerini ifade etti. Bizlerde kendisine hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.

Haber: Marka Medya

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 6 6 0 18
2 FB  Fenerbahçe 6 4 1 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği