Yeni Eğitim Yılına Merhaba: İlk Ders Zili Yarın Çalacak!...BoluNet
222

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılına Merhaba: Okulların Kapıları Yeniden Açılıyor

BoluNet Haber - Türkiye genelinde milyonlarca öğrenci için heyecanlı bir bekleyiş sona eriyor. 2023-2024 eğitim-öğretim yılına dair tüm detaylar belli oldu ve yarın ilk ders zili çalacak.

Yaz tatilinin ardından yaklaşık 20 milyon öğrenci, yarın sıralarına oturacak ve yeni bir eğitim maratonuna başlayacak. Özellikle okul öncesi, ilkokul 1 ve lise 9'uncu sınıfa yeni başlayan öğrenciler için 4 Eylül'de başlayan uyum haftası, heyecanla geçti.

Milli Eğitim Bakanlığı, 2023-2024 eğitim öğretim yılına dair tüm hazırlıklarını tamamladı. Okullar, ücretsiz ders kitapları ve yardımcı kaynaklarla donatıldı. Ayrıca, MEB'in 81 ile gönderdiği yazıyla, okullara gelen veli ve ziyaretçilerin kayıtlarının tutulacağı belirtildi.

Öğrenciler için ilk ara tatil, 10 Kasım'da başlayacak ve bir hafta sürecek. İlk dönemin sonunda, 19 Ocak Cuma günü karnelerini alacak öğrenciler, iki haftalık yarıyıl tatilinin ardından 5 Şubat Pazartesi günü tekrar ders başı yapacak.

BoluNet olarak, tüm öğrencilere, öğretmenlere ve eğitim camiasına başarılı, verimli ve sağlıklı bir eğitim-öğretim yılı diliyoruz. Eğitim, bir ülkenin geleceğini şekillendiren en önemli unsurlardan biridir. Bu nedenle, her bir öğrencinin başarısı, ülkemizin geleceği için büyük bir adımdır. Eğitimdeki tüm zorluklara rağmen, öğrencilerimizin azmi ve öğretmenlerimizin fedakarlığı sayesinde, aydınlık bir geleceğe doğru ilerliyoruz.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği