Yalçın Koşukavak’ın Boluspor’daki Başarılı Sezonu...BoluNet
222

Boluspor’dan Koşukavak’a Kariyerinde Başarı Dilekleri.

 

Boluspor Kulübü, 2023-2024 sezonunda takımın başında olan Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’a gösterdiği özverili çalışma ve katkılarından dolayı teşekkür etti. Kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, Koşukavak’a hizmetlerinden dolayı teşekkür edilirken, kariyerinde başarılar dilendi.

 

Koşukavak, sezon boyunca 35 maçta 17 galibiyet, 6 beraberlik ve 12 mağlubiyet elde ederek Boluspor’u play-off’a taşımayı başardı. Play-off’larda Bodrum FK'ya yenilmeleri sonrası, Koşukavak'ın sözleşmesi sezon sonunda sona erdi​.

 

Başkan Savaş Abak, Koşukavak'ın liderliğinde takımın gösterdiği performanstan dolayı memnuniyetini dile getirirken, teknik direktöre teşekkür ederek şunları söyledi: "Her şey için teşekkürler Yalçın Hoca! Kulübümüze kattığın değer ve emeğin için minnettarız. Kariyerinde başarılar diliyoruz."

 

Taraftarlar da Koşukavak’a olan minnettarlıklarını sosyal medya üzerinden dile getirerek, ona sıcak bir veda mesajı ilettiler. Boluspor’un bu teşekkür açıklaması, teknik direktör ile yollarını ayırdığı süreçte büyük bir nezaket örneği olarak görüldü.

 

Bu Haber BoluNet Tarafından Hazırlanmıştır Bolu ve çevresindeki en güncel, doğru ve güvenilir haberlere ulaşmak için BoluNet'i takipte kalın!

Bolu'nun kalbinden haberler, analizler ve özel içerikler sadece bir tık uzağınızda: www.bolunet.com.tr

Haberlerimizle ilgili düşünce ve görüşlerinizi bizimle paylaşmaktan çekinmeyin. Sizden gelen geri bildirimler, BoluNet'in daha iyi bir haber kaynağı olmasına yardımcı oluyor. Haber önerilerinizi ve yorumlarınızı bize iletmek için bolunet@bolunet.com.tr adresine yazabilirsiniz.

Daha fazla bilgi, derinlemesine analiz ve Bolu ile ilgili güncel haberler için lütfen bizimle kalın!

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği