Vali Kılıç'tan Yaşlılarımıza Minnet Yolculuğu: Huzurevi Buluşmaları... BoluNet
222
GPT
BoluNet

 

Bolu Valisi Erkan Kılıç'tan Huzurevi Sakinlerine Anlamlı Ziyaret

 

Bolu, 31 Aralık 2023 – Bolu Valisi Sayın Erkan Kılıç ve eşi Ayşe Elif Kılıç, İzzet Baysal Çakmaklar ve İzzet Baysal Merkez Huzurevi'nde kalan sakinlerle bir araya gelerek yürekleri ısıtan bir buluşma gerçekleştirdi. Vali Kılıç, toplumumuzun temel taşları olan yaşlılarımıza olan minnet ve saygının altını çizerek, onların milli kültürümüzün ve değerlerimizin yarınlara ulaşmasındaki kilit rolünü vurguladı.

 

Vali Kılıç'ın ziyaretinde, yaşlılarımızın toplumumuz için ne kadar kıymetli olduğunu belirten samimi sözleri dikkat çekti. "Değerli büyüklerimiz, geçmişin tecrübelerini bugünlere aktaran, toplumumuzun kıymetli hazineleridir," diyerek, yaşlılarımıza göstereceğimiz sevgi, saygı ve hoşgörünün sadece bir minnet borcu değil, aynı zamanda ülkemizin geleceğe güçlü adımlarla ilerlemesinin teminatı olduğunu ifade etti.

 

Vali Kılıç, gerçekleştirdiği bu özel ziyarette 2024 yılının sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ederek, huzurevi sakinlerinin yeni yıllarını kutladı. Bu anlamlı ziyarete İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Cemal Keskin de eşlik etti.

 

Bu haber BoluNet tarafından hazırlanmıştır. Daha fazla bilgi ve Bolu ile ilgili güncel haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği