Vali Kılıç Çocuklarla El Ele: Bolu'nun Bayram Coşkusu... BoluNet
222

BOLU'DAN ANLAMLA DOLU 23 NİSAN MESAJLARI: VALİ ERKAN KILIÇ'IN ÇOCUKLARA ARMAĞANI

 

Bolu Valiliği'nden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel bir kutlama geldi. Bolu Valisi Erkan Kılıç, sosyal medya üzerinden paylaşılan bir gönderi ile bu özel günün anlam ve önemine dair düşüncelerini yürekten bir mesajla ifade etti.

 

Vali Kılıç'ın mesajında, "Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir," sözleriyle çocukların yalnızca bugünümüz değil, aynı zamanda yarınlarımız için de taşıdığı değer vurgulandı.

 

Bolu'da düzenlenen 23 Nisan etkinlikleri, Vali Kılıç'ın da katılımıyla coşkuyla gerçekleşti. Gökyüzü, çocukların umut dolu sesleri ve kırmızı beyaz balonlarla şenlendi. Valilik, sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımda çocuklar ve Mustafa Kemal Atatürk'ün siyah-beyaz bir fotoğrafını, bayramın renkleri olan kırmızı ve beyazın hakim olduğu bir tasarımla birleştirerek, milli egemenliğimizin ve çocuklarımızın önemine dikkat çekti.

 

Tüm Türkiye'nin yüreği bu özel günde Bolu'daki kutlamalarla birlikte attı. Bolu Valiliği, çocukları geleceğin liderleri olarak gördüğünün ve onlara olan inancın altını çizerek, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

 

Vali Erkan Kılıç, mesajında ayrıca tüm vatandaşları çocukların eğitimi ve mutluluğu için duyarlı olmaya ve destek olmaya çağırdı. Bolu'da düzenlenen etkinlikler, çocukların gözlerindeki pırıltı ve yüzlerindeki gülümseme ile tüm şehri sararken, Bolu Valiliği'nin bu özel günü büyük bir özenle kutladığı bir kez daha anlaşıldı.

 

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği