Ülkü Ocakları Bolu'da Büyük Buluşma: Piknik Programına Yoğun İlgi...BoluNet
222

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı Piknik Programı Gerçekleştirdi

 

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı tarafından organize edilen piknik etkinliği, 24 Haziran 2024 tarihinde geniş katılımla düzenlendi. Etkinliğe Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu İl Başkanı Ayhan Çelikkol, Ülkü Ocakları Genel Sekreteri İlhan Durak, Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcısı Erhan Bayram, Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Sedat Tok ve Merkez İlçe Başkanı Selami Taşdöven katıldı.

 

Piknik programı, Ülkü Ocakları teşkilatları ve ailelerinin katılımıyla samimi bir ortamda gerçekleşti. Etkinlikte bir araya gelen katılımcılar, hem sosyalleşme hem de dayanışma fırsatı buldu. İl Başkanı Ayhan Çelikkol, yaptığı konuşmada, bu tür organizasyonların birlik ve beraberliği pekiştirdiğini belirtti. Çelikkol, "Bolu'da teşkilatlarımızın ve ailelerimizin bir arada olması, geleceğe yönelik umutlarımızı güçlendiriyor. Bu tür etkinliklerle aramızdaki bağı kuvvetlendiriyoruz," dedi.

 

Genel Sekreter İlhan Durak ise etkinlikte yaptığı konuşmada, Ülkü Ocakları'nın genç nesillere yönelik eğitim ve kültürel faaliyetlerinin önemine değindi. Durak, "Gençlerimizin milli ve manevi değerlerimizle donatılması, ülkemizin geleceği için büyük bir önem arz ediyor. Bu tür sosyal etkinlikler, gençlerimizin birbirleriyle kaynaşmasını ve değerlerimizi daha iyi anlamalarını sağlıyor," şeklinde konuştu.

 

Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcısı Erhan Bayram da etkinlikte yer alarak, eğitim camiasının Ülkü Ocakları ile olan güçlü bağlarına dikkat çekti. Bayram, "Eğitim ve öğretim, milletimizin geleceğini inşa eden en önemli unsurlardır. Ülkü Ocakları ile olan iş birliğimiz, gençlerimizin daha bilinçli ve donanımlı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlıyor," ifadelerini kullandı.

 

Etkinlik, katılımcıların keyifli vakit geçirdiği çeşitli aktivitelerle devam etti. Çocuklar için düzenlenen oyunlar ve yarışmalar, pikniğe ayrı bir neşe kattı. Aileler ve teşkilat üyeleri arasında yapılan sohbetler, hem kişisel hem de toplumsal bağların güçlenmesine vesile oldu.

 

Bu tür etkinliklerin Ülkü Ocakları tarafından düzenli olarak yapılmasının, toplumsal dayanışmayı artıracağı ve Bolu'da yaşayan vatandaşlar arasında güçlü bir bağ oluşturacağı ifade edildi.

 

BoluNet: Bolu'nun kalbi burada atıyor, güncel haberler için daima bizimle kalın!

 

Bolu ve çevresindeki en güncel ve doğru haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın. Haberlerimiz hakkındaki düşüncelerinizi, görüşlerinizi ve haber önerilerinizi bolunet@bolunet.com.tr adresine göndererek bizimle paylaşabilirsiniz. Okuyucu geri bildirimleriniz, BoluNet'in daha iyi bir haber kaynağı olması için büyük önem taşımaktadır.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği