Üç Ayların Manevi Yolculuğu Başlarken... BoluNet
222

Rahmet Mevsiminin Müjdecisi Üç Aylar Başlıyor

 

Muhterem Müslümanlar, yine bir rahmet mevsimine kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Bu yıl da, mübarek üç aylara, Receb ayının bereketi, Şaban ayının rahmeti ve Ramazan-ı şerifin mağfireti ile yaklaşıyoruz. Gönüllerimizi huzur ve maneviyatla dolduracak olan bu ayların, cemaatimize hayırlı olmasını dileriz.

 

 

Regaib Gecesiyle Mübarek Aylara 'Hoş Geldin' Diyeceğiz

 

Yaklaşan Perşembe’yi Cuma’ya bağlayan gece, Receb ayının ilk günü ile başlayacak olan üç ayların manevi atmosferi, Regaib Gecesi ile taçlandırılacak. Bu özel gecede, dualarımız ve ibadetlerimizle Rabbimize yönelmenin ayrı bir önemi ve değeri bulunmakta.

 

 

Üç Ayların Manası ve Önemi

 

Bu bereketli zaman diliminde, yaratılış gayemizi yeniden tefekkür etme, kulluk ahdimize sadakatle yaklaşma ve varlığımızla Allah’a sığınma vaktidir. Ayrıca, dünyanın dört bir yanında yaşanan zulüm ve şiddetin sona ermesi için dualarımızı eksik etmememiz gerektiğini hatırlatırız.

 

 

Mübarek Günleri Nasıl İdrak Edeceğiz?

 

İbadet ve taatlerin sadece belli gün ve gecelere mahsus olmadığını, her anın Rabbimizin rızasını kazanmak için değerli olduğunu bilmekteyiz. Bu dönemi, iman, ihlas, samimiyet ve takva ile dolu bir ömür için fırsat olarak görebiliriz.

 

 

BoluNet'ten Hayırlı Cumalar

 

Bugün 5 Ocak Cuma günü münasebetiyle BoluNet ailesi olarak siz değerli okuyucularımıza hayırlı cumalar diler, üç ayların tüm İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.

 

BoluNet ile dünyaya açılan pencereniz. Her haberimizde, yerelden globale uzanan bir yolculuğa çıkın. Daha fazla bilgi ve derinlemesine analizler için bolunet.com.tr ziyaret ediniz.

Her zaman, her yerde, BoluNet.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği