Tuzla'da Köpeği Ezen Otobüs Şoförüne Vatandaştan Büyük Tepki!
222

Tuzla’da özel halk otobüsü, yolda yatan köpeği ezdi. Köpeği ezdiğini fark eden otobüs şoförü aracından inip yaralanan köpeğe bir süre baktı, ardından otobüse geri bindi. Olaya tanık olan bir mahalleli ise otobüs şoförüne tepki göstererek olay yerinden ayrılmasını engellemeye çalıştı. Köpeğin otobüs altında ezildiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Tuzla’da Akfırat Mahallesinde dün yaşandı. İddiaya göre yolda seyir halinde olan özel halk otobüsünün şoförü, yolda yatmakta olan köpeğin kalkması için kornaya bastı. Otobüs şoförü köpeğin kalkmamasına rağmen gaza basarak köpeği ezdi. Köpeği ezdiğini fark eden otobüs şoförü aracından inip köpeği bir süre izledi. Olaya tanık olan bir vatandaş ise köpeğin yanına gelerek otobüs şoförüne tepki gösterdi. Otobüs şoförü daha sonra yanındaki kişiyle beraber otobüse binerek yoluna devam etmek istedi. Vatandaşın ‘bu köpeği de al buradan’ diyerek otobüsün önünde durması nedeniyle gidemeyen otobüs şoförü geri geri gelerek olay yerinden ayrıldı. Yaralı köpeğin tedavi altına alındığı öğrenildi

Köpeğin ezildiği anlar kamerada

Yolda yatan köpeğin özel halk otobüsünün altında kalarak ezildiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde otobüs şoförünün yolda yatan köpeği kaldırmak için kornaya basarak ilerlediği, köpeğin kalkmasına rağmen otobüsün ilerleyerek köpeği ezdiği görülüyor. Ardından bir vatandaşın otobüs şoförüne tepki gösterdiği ve ilerlemesini engellediği görülüyor.

Kaynak Linki: https://www.iha.com.tr/istanbul-haberleri/tuzlada-ozel-halk-otobusu-yolda-yatan-kopegi-ezdi-30567277

Tuzla'da Köpeği Ezen Otobüs Şoförüne Vatandaştan Büyük Tepki!

Tuzla'nın Akfırat Mahallesi'nde dün meydana gelen üzücü bir olay, çevredeki vatandaşların tepkisini çekti ve güvenlik kameralarına yansıdı. Özel bir halk otobüsü, yolda yatan bir köpeği ezdi. Olaya tanık olan bir mahalle sakini, otobüs şoförüne tepki göstererek olay yerinden ayrılmasını engellemeye çalıştı.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, yolda yatan köpeği fark eden otobüs şoförü, hayvanın kalkması için kornaya bastı. Ancak köpeğin kalkmamasına rağmen otobüsün ilerlemesi sonucu trajik bir şekilde köpeği ezmekten geri durmadı. Otobüs şoförü olayın hemen ardından aracından inerek yaralı köpeği bir süre izledi. Ancak mahallelinin, "Bu köpeği de al buradan" diyerek otobüsün önünde durması ve tepki göstermesi üzerine otobüs şoförü geri geri gelerek olay yerinden ayrılmak zorunda kaldı.

Bu talihsiz olay sonrası, köpeğin hemen tedavi altına alındığı öğrenildi. Özellikle hayvan hakları savunucuları ve mahalle sakinleri, otobüs şoförünün bu davranışını kınarken, yetkililerden olayla ilgili soruşturma başlatmalarını talep ediyorlar.

Yaralı köpeğin son durumuna ilişkin bilgiler henüz netlik kazanmış değil. Ancak bu tür olayların tekrar yaşanmaması için duyarlı vatandaşlar, sürücülere daha dikkatli olmaları konusunda çağrıda bulunuyorlar. Tuzla'da yaşanan bu olay, hayvan haklarının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

BOLUNET

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği