Türkiye'yi Yasa Boğan İki Acı Haber: Pençe-Kilit'te İki Şehit...BOLUNET
222

Pençe-Kilit Operasyonu Bölgesinde İki Kahraman Silah Arkadaşımızın Şehit Olduğu Acı Haber

Pençe-Kilit Operasyonu kapsamında, 25 Ağustos'ta bölücü terör örgütü mensuplarınca yerleştirilen EYP'nin patlaması sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Erkan Selçuk'un ardından, 27 Ağustos 2023 tarihinde bir acı haber daha geldi. Kahraman silah arkadaşımız P.Söz.Er Bünyamin Barlık, arazide kayarak düşme sonucu şehit olmuştur.

Bu iki acı haber, ülkemizin dört bir yanındaki vatandaşları yasa boğdu. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalar, tüm Türkiye'yi derinden sarsmıştır. İki şehidimizin ardından, milletimiz bir kez daha gözlerini operasyonun seyrine ve iktidarın bu konudaki tutumuna çevirdi.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olaylarda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Operasyonun gerekliliği ve stratejik önemi tartışılmazken, bu operasyonun süresi ve maliyeti hakkında net bilgilere ulaşmak her vatandaşın hakkıdır. Şehit haberlerinin ardı ardına gelmesi, kamunun operasyonun geleceği hakkında bilgilendirilmesi gerektiği yönündeki taleplerini daha da güçlendirmiştir. İktidarın bu konuda daha şeffaf olmasını ve halkı bilgilendirmesini bekliyoruz.

BOLUNET

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği