Türkiye ve İtalya, Avrupa Şampiyonası'nda Final İçin Kapışıyor! An İtibariyle 1-1 Devam Ediyor...BoluNet
222

Türkiye, CEV Avrupa Şampiyonası Yarı Finalinde İtalya Karşısında

Brüksel, Belçika - A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Avrupa voleybolunun en prestijli turnuvası olan CEV Avrupa Şampiyonası'nda İtalya ile kritik bir yarı final maçına çıkıyor. Bu önemli karşılaşma Belçika'nın başkenti Brüksel'de, Paleis 12 Salonu'nda gerçekleşiyor ve tüm Türkiye'nin nefesini tutarak izlediği bu mücadele TRT 1'den canlı olarak yayınlanıyor.

İlk sette İtalyan temsilcisi, Türkiye'ye 25-18'lik skorla üstünlük sağladı. Ancak ay-yıldızlı ekip, ikinci sette gösterdiği muhteşem performansla İtalya'yı 25-23'lük skorla mağlup ederek durumu 1-1'e getirdi. Haydi Türkiye! Milli takım, final biletini almak için büyük bir mücadele veriyor.

Türkiye, turnuva boyunca gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekti. C Grubu'nu namağlup tamamlayarak son 16 turuna adını yazdırdı. Ay-yıldızlılar, bu turda ev sahibi Belçika'ya karşı oynadığı maçta da başarılı bir performans sergileyerek çeyrek finale yükselme başarısını gösterdi. Çeyrek finalde Polonya'yı mağlup eden milli takım, yarı finale adını yazdırmayı başardı.

İtalya ise turnuvada oldukça etkili bir performans sergiledi. B Grubu'nda tüm rakiplerini mağlup eden İtalyanlar, son 16 turunda İspanya'yı ve çeyrek finalde Fransa'yı mağlup ederek yarı finalde Türkiye'nin rakibi oldu.

Her iki takımın da turnuva boyunca sergilediği performans, bu maçın ne kadar çekişmeli geçeceğinin bir göstergesi. Maçın geri kalanında iki takımın da nasıl bir performans sergileyeceğini merakla bekliyoruz. Türk takımına bu kritik maçta başarılar dileriz!

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği