Türkiye, Sevilen Sanatçı Özkan Uğur'u Uğurlarken Nadir Gürkan Yetkin'den Duygusal Mesaj
222

Özkan Uğur'un ailesi, vefatı üzerine bir açıklama yaptı. Uzun süredir lenfoma tedavisi gören Uğur, ne yazık ki tedaviye yanıt veremez hale geldi ve hayatını kaybetti. Uğur'un kaybı hem ailesini hem de hayranlarını derinden üzdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan gibi pek çok siyasi figür sosyal medya üzerinden taziye mesajları yayımladı. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da başsağlığı dileklerini iletti.

Ayrıca İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da vefat haberini üzülerek karşıladılar.

Deva Partisi Bolu İl Başkanı Nadir Gürkan Yetkin, ülkemizdeki sanat dünyasının yitirdiği değerli bir isim üzerine duygularını ifade etti: 'Sevilen bir sanatçı olan Özkan Uğur’u kaybetmenin acısı içindeyiz. Mekanı cennet olur inşallah.' Yetkin, bu sözleriyle herkesin paylaştığı bu büyük kaybın halka etkisini vurguladı

Sanat dünyasından da birçok isim, Uğur'un vefatı üzerine başsağlığı dileklerini sundu. Bu isimler arasında Zafer Algöz, Hülya Koçyiğit, Yılmaz Erdoğan, Nilgün Belgün, Hakan Peker ve Işın Karaca bulunuyor.

Özkan Uğur'un vefatı, Türkiye genelinde büyük bir yas ve şok etkisi yarattı. O, müzik ve sinema dünyasına büyük katkılarda bulunan, geniş bir kitle tarafından sevilen ve saygı duyulan bir isimdi. Vefatı, hem sanat hem de siyaset dünyasında büyük bir kayıp olarak görülüyor. Uğur, bıraktığı eserler ve anılarla her zaman hatırlanacak.

BoluNet Ailesi olarak, Türk müziğinin önemli isimlerinden ve halkımızın kalbinde özel bir yere sahip olan sevgili sanatçımız Özkan Uğur'un vefatından büyük bir üzüntü duyuyoruz. Müziğine ve sahne performanslarına hayranlıkla baktığımız, neşesi ve enerjisiyle her zaman kalbimizi ısıtan Özkan Uğur'un kaybı, bizleri derinden etkilemiştir.

Özkan Uğur'un vefatı, sadece Türkiye'nin değil, dünya müzik camiasının da büyük bir kaybıdır. Sanat hayatı boyunca verdiği değerli eserler ve bıraktığı izlerle, kalplerimizde her zaman canlı kalacak.

Özkan Uğur'un ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Acılarını paylaşıyor ve bu zor günlerinde yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyoruz.

Mekanı cennet olsun.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği