Türkiye'nin Yüreği Yanıyor: Mikail Bozlağan'ın Acı Veda'sı!...BoluNet
222

Ankara'da Hain Terör Saldırısı: Veteriner Tekniker Mikail Bozlağan Şehit Edildi

Ankara, ülkenin başkenti, dün sabah hain bir terör saldırısı girişimiyle sarsıldı. Teröristlerin saldırı girişiminde bulunduğu aracın sahibi olan Veteriner Tekniker Mikail Bozlağan, Kayseri'nin Develi ilçesinde teröristler tarafından yakın mesafeden ensesinden vurularak şehit edildi.

Olayın detaylarına göre, teröristlerin saldırıya kalkıştığı araç, Mikail Bozlağan'a aitti. Teröristler, Bozlağan'ı şehit ettikten sonra aracını gasp etti. Saldırı girişiminde bir terörist kendini patlatırken, bir diğeri etkisiz hale getirildi. Olayda 2 polis memuru da hafif yaralandı.

Mikail Bozlağan'ın cenazesi, yürekleri dağlayan bir törenle son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede, şehidin annesi Fatma Bozlağan ve eşi Eda Nur Bozlağan'ın acılarına ortak olunurken, baba Ramazan Bozlağan da gözyaşlarına boğuldu. En acı manzara ise şehidin 6 aylık oğlu Yağız Asaf'ın, annesinin kucağında olup biteni anlamaya çalışmasıydı.

Cenaze törenine, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, milletvekilleri, belediye başkanları, kaymakamlar, kamu kurum müdürleri, şehidin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ülke genelinde büyük bir üzüntüye sebep olan bu hain saldırı, bir kez daha terörün ne kadar acımasız ve insanlık dışı olduğunu gösterdi. Şehit Mikail Bozlağan'a Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm Türk milletine başsağlığı diliyoruz.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği