Türkiye'nin Voleybol Zaferi, Siyasilerin Gündeminde! A Millî Kadın Voleybol Takımı, Siyaset Arenasını da Salladı!...BoluNet
222

Türk Voleybolunun Zaferi Politikanın Gündemine Oturdu: "Filenin Sultanları"nın Başarısı, Siyasilerin Twitter Hesaplarında

Türkiye'nin spordaki başarısı, siyaset arenasının sosyal medya hesaplarında büyük yankı buldu. A Millî Kadın Voleybol Takımımız'ın 2023 CEV Avrupa Şampiyonu olmasının ardından pek çok siyasetçi, takımı ve teknik ekibi tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya üzerinden "2023 CEV Avrupa Şampiyonu olarak hepimize büyük bir gurur yaşatan A Millî Kadın Voleybol Takımımızı, Filenin Sultanları’nı canıgönülden tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, takımımızın finale yükseldiği gün, "Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda adını finale yazdıran A Milli Kadın Voleybol Takımımızı yürekten kutluyorum." şeklinde destek mesajını paylaştı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, zaferi "Cumhuriyetimizin 100. yılında, Türk kadınının azim ve kararlılığını bir kez daha gösterdiniz! Şampiyonluk yine size çok yakıştı!" sözleriyle övdü.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Muhteşem başarı! A Millî Kadın Voleybol Takımımızın Avrupa Şampiyonluğunu yürekten kutlarım. Bu gurur hepimizin!" diyerek takımın başarısını kutladı.

CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş ise, "Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında göğsümüzü kabartan Atatürk'ün Kızları ile gurur duyuyoruz... 2023 CEV Avrupa Şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımımızı, teknik ekibi ve yöneticilerini yürekten tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Tüm bu tebrik mesajları, Türkiye'nin spordaki başarısının, siyasi arenada da nasıl bir birlik ve beraberlik duygusu oluşturabileceğini gözler önüne serdi. "Filenin Sultanları", sadece sportif bir zafer değil, aynı zamanda ulusal bir gururu da beraberinde getirdi. Şampiyonluk, tüm Türkiye'yi bir araya getirerek, bir kez daha sporun birleştirici gücünü gösterdi.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği