Türkiye-Hırvatistan Maçı Öncesi Neler Oluyor?...BoluNet
222

Hırvatistan-Türkiye Karşılaşması Öncesi Heyecan Dorukta!

Osijek, Hırvatistan - Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri D grubu 6. maçında Hırvatistan ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Elemelerde şu ana kadar gösterdiği performansla dikkat çeken Ay-Yıldızlılar, 5 maç sonunda topladığı 10 puanla grubunda ikinci sırada bulunuyor. Hırvatistan'ı mağlup ederek puan farkını açmayı ve grup liderliğini geri almayı hedefliyor.

Karşılaşma, Osijek kentindeki modern Opus Arena'da gerçekleşecek. Maçın başlama saati 21.45 olarak belirlendi. Bu önemli mücadeleyi, İngiltere Futbol Federasyonu’ndan Anthony Taylor yönetecek. Futbolseverler, karşılaşmayı TRT 1 ekranlarından canlı olarak takip edebilecek.

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, maç öncesi yaptığı açıklamada takımın moralli ve hazır olduğunu belirtti. Montella'nın sahaya sürmeyi planladığı muhtemel 11 ise şu şekilde: Uğurcan; Zeki, Merih, Abdülkerim, Ferdi; İsmail, Orkun; İrfan Can, Hakan, Kerem ve Cenk.

Bu karşılaşma öncesi bir diğer dikkat çeken detay ise A Milli Futbol Takımı’nda 3 ismin ilk kez aday kadroya çağırılması oldu. Juventus forması giyen Kenan Yıldız, Trabzonsporlu Rayyan Baniya ve Adana Demispor’un başarılı file bekçisi Ertaç Özbir, Hırvatistan karşılaşmasında forma giymeleri halinde milli formayı ilk kez terletecekler.

KALECİ: Altay Bayındır, Doğan Alemdar, Ertaç Özbir, Uğurcan Çakır

DEFANS: Ferdi Kadıoğlu, Zeki Çelik, Abdülkerim Bardakcı, Cenk Özkacar, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Rayyan Baniya, Samet Akaydin, Eren Elmalı, Rıdvan Yılmaz

ORTA SAHA/FORVET: Berkan Kutlu, Emre Akbaba, Hakan Çalhanoğlu, İsmail Yüksek, Orkun Kökçü, Salih Özcan, Barış Alper Yılmaz, Yunus Akgün, Yusuf Sarı, Bertuğ Yıldırım, Cenk Tosun, Kenan Yıldız, İrfan Can Kahveci, Kerem Aktürkoğlu.

Bu zorlu deplasman öncesi Türkiye'nin nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu. Hırvatistan ile Türkiye arasındaki bu kritik maç, hem gruptaki yerlerini belirleyecek hem de futbolseverlere heyecan dolu anlar yaşatacak.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği