Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen'den Tarihi Anons: Cimnastik Haftamız Kutlu Olsun... BoluNet
222

Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen'den Coşkulu Mesaj "Cimnastik Haftamız ve Günümüz Kutlu Olsun!"

Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, Cimnastik Haftası ve Cimnastik Günü için coşku dolu bir mesaj yayınladı. Çelen, "Cimnastik Haftası ve Cimnastik Günü’nü kutlamaya başladığımız 2019 yılından bugüne tarihî başarılarımıza yenilerini ekliyor, gururunu günden güne büyüyen Cimnastik Ailemizle birlikte yaşıyoruz," dedi.

Başkan Çelen, mesajında spora olan bağlılığını ve cimnastiğin Türkiye'de gördüğü ilgiyi öne çıkararak, gelecekte daha nice başarılara imza atacaklarını belirtti. Cimnastik Federasyonu'nun aktif rolü sayesinde, ülkemiz bu sporda uluslararası arenada ciddi bir yükselişe geçti.

Ayşe Begüm Onbaşı ve Türk Takımı Bükreş'te Finale Kalıyor!

Bükreş Aerobik Cimnastik Dünya Kupası'nda milli sporcumuz Ayşe Begüm Onbaşı Tek Kadınlar kategorisinde 19.400 puanla, grup takımımız ise 18.178 puanla 5. olarak finale kaldı. Türkiye Cimnastik Federasyonu, sporcumuzu ve antrenörünü tebrik etti, finallerde başarılar diledi.

Ayşe Begüm Onbaşı'nın etkileyici performansı ve Türk takımının finale kalışı, Türkiye'nin cimnastikte gösterdiği yükselişi teyit ediyor. Başkan Suat Çelen'in cimnastiğe olan inancı ve sporcumuzun azmi, ülkemizi uluslararası arenada gururlandıran bir birleşim oluşturuyor.

Bu iki önemli olay, Türkiye'nin cimnastikte geldiği noktayı gözler önüne sererken, başarıların arkasındaki emek ve azmi de vurguluyor. Türkiye, cimnastik sporunda tarihi bir dönemeçten geçiyor ve bu, sadece sporcumuz ve antrenörlerimiz için değil, tüm Türkiye için büyük bir başarı.

BoluNet olarak, Başkan Suat Çelen'i, Ayşe Begum Onbaşı'yı ve tüm Türk Cimnastik Takımı'nı kutlarız. Daha nice başarılara!

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği