Türkiye Çapında Adaletin Peşinde: Binlerce Şüpheliye Darbe... BoluNet
222
GPT
BoluNet

 

Türkiye'den Son Dakika Haberler

 

Kırşehir: Silahlı Saldırı Üç Kişiyi Yaraladı

Kırşehir, Dedeli Köyü: Kırşehir'in Dedeli köyünde, 17 Aralık 2023 tarihinde, kimliği belirsiz kişilerin gerçekleştirdiği silahlı saldırıda üç kişi yaralandı. Pompalı tüfekle ateş açılan iki ikamette, anne S.T. (65) ve oğlu V.T. (45) ile diğer evdeki V.U. (58) ağır yaralanmıştır​​.

 

Kırklareli: Bıçak Ustası Hayatını Kaybetti

Kırklareli, Hürriyet Caddesi: Kırklareli'nde, bıçak yapım atölyesi sahibi İlkay Çetinkaya (43), 17 Aralık 2023'te, öğle saatlerinde Hürriyet Caddesi'nde meydana gelen bir olayda tabancayla vurularak hayatını kaybetti. Olay, Çetinkaya'nın otomobili ile ters yönden gelen Eşref A.'nın (65) otomobili karşılaştığı sırada gerçekleşti​​.

 

Türkiye Genelinde Büyük Operasyon: 1558 Şüpheli Yakalandı

Türkiye Geneli: İçişleri Bakanlığı tarafından, ruhsatsız silah taşıyanlara ve silah kaçakçılarına yönelik 72 ilde gerçekleştirilen "Mercek-8" operasyonunda toplam 1558 şüpheli yakalanmıştır. Bu operasyon, ülke genelindeki silah kaçakçılığı ve ruhsatsız silah taşıma suçlarına karşı önemli bir adım olarak görülmektedir​​.

 

İstanbul'da Hissedilen Deprem

İstanbul: 17 Aralık 2023 tarihinde İstanbul ve çevre illerinde hissedilen bir deprem meydana geldi. Bu deprem, Marmara Denizi'nde, Yalova Çınarcık yakınlarında, yerel saat ile 23:53:52'de gerçekleşti. Depremin büyüklüğü 4.1 olarak ölçüldü ve derinliği 11.18 kilometre olarak belirlendi​​​​​​.

Depremin ardından, Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İstanbul ve çevresi için "Büyük bir deprem beklemiyorum" ifadesini kullandı​​. Bu, bölge halkı için bir rahatlama kaynağı olabilir, zira bölgede yaşayanlar sıklıkla deprem riski ile karşı karşıya bulunuyor.

Deprem, AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından da doğrulandı ve detayları kamuoyu ile paylaşıldı. Vatandaşlar, depremle ilgili bilgileri AFAD'ın DEPREM AĞI uygulaması aracılığıyla takip etti. Depremin hafif şiddette olması ve büyük bir zarara yol açmamış olması, bölge halkı için bir teselli oldu. Bu olay, İstanbul ve çevre illerdeki insanların depremlere karşı olan bilinç ve hazırlıklarını da bir kez daha gözler önüne serdi.

 

Nevşehir'de Trafik Kazası: İki Sürücü Hayatını Kaybetti

Nevşehir, Gülşehir Yolu: Nevşehir-Gülşehir kara yolunda, Ramazan K. ve Faruk A. yönetimindeki iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu, her iki sürücü de hayatını kaybetti. Kazanın ardından jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edilmiştir​​.


 

Bu haberler BoluNet tarafından hazırlanmıştır. Daha fazla bilgi ve Türkiye ile ilgili güncel haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği