Türker Ateş'ten Yanıt Bekleyen Eğitim: TBMM'de Atama Görüşmeleri... BoluNet
222
GPT
BoluNet

 


100. Yılda Öğretmenlerimize Özel Atama Beklentisi: TBMM'de Bütçe Görüşmeleri Başlıyor

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) bugün gerçekleşecek olan Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2024 yılı bütçe görüşmeleri, Türker Ateş'in sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla bir kez daha gündemde. Ateş'in vurguladığı gibi, öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın gözü kulağı, Cumhuriyetimizin 100. yılı anısına yapılacak özel 100 bin öğretmen atamasında.

 

Bakanlık bütçesinin meclisten geçmesi beklenirken, CHP Bolu Milletvekili, görüşmelerde öğretmenlerin maaş ve çalışma koşullarını öne çıkartarak eğitim alanındaki desteklerin artırılmasının altını çizdi. Bu çerçevede, CHP'nin bu konudaki desteği ve öğretmen atamaları konusundaki beklentileri, eğitim camiasında olumlu karşılandı.

 

Öğretmenler ve destekçileri, bütçe görüşmelerinin sonuçlarını ve atama takviminin açıklanmasını sabırsızlıkla bekliyor. Bu süreç, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında eğitime verilen önemin bir göstergesi olarak kabul ediliyor.

 

Bu haber BoluNet tarafından hazırlanmıştır.
Daha fazla bilgi, büyüme analizi ve Bolu ile ilgili güncel haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği