Türker Ateş'ten Tebrik: İlk Maç, İlk Galibiyet... BoluNet
222

Filenin Sultanları Paris 2024'e Muhteşem Geri Dönüşle Başladı

 

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na unutulmaz bir başlangıç yaptı. İlk maçta Hollanda karşısında 2-0 geriye düşen millilerimiz, muhteşem bir geri dönüşle maçı 3-2 kazanmayı başardı. Bu zafer, hem sporcuların azmi hem de takımın kolektif ruhunu bir kez daha gözler önüne serdi.

 

Maçın oynandığı South Paris Arena'da, büyük bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada setler 19-25, 19-25, 25-22, 25-22 ve 15-13 sonuçlandı. Karşılaşmanın süresi ise 2 saat 11 dakika olarak kaydedildi. Bu galibiyetle millilerimiz, gruptaki iddiasını da ortaya koymuş oldu.

 

Takımımızın kadrosunda yer alan isimler arasında Vargas, Hande, Eda, Cansu, Ebrar, Aslı ve Gizem dikkat çekerken, Hollanda takımında ise Plak, Knollema, Lohuis ve Bongaerts gibi oyuncular yer aldı. Maçın hakemleri ise Dominik Cumhuriyeti'nden Francisco Denny Lassi Cespedes ve İtalya'dan Stefano Cesare idi.

 

Bolu Milletvekili Türker Ateş: "Gurur Duyduk."

 

Bu zaferle ilgili olarak Bolu milletvekili Türker Ateş de takımımızı tebrik edenler arasında yer aldı. Milletvekili, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “İlk maç, ilk galibiyet! Tebrikler Filenin Sultanları! Paris 2024 Olimpiyat Oyunlarında büyük bir mücadele vererek Hollanda'yı 3-2 yenen A Milli Voleybol Takımımızı kutluyor, sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Millilerimiz, gruptaki ikinci maçında 1 Ağustos Perşembe günü saat 10.00'da Dominik Cumhuriyeti ile karşılaşacak.

 

Bu haber BoluNet'ten!

Bolu'nun ve Gündemin nabzını tutun!

BoluNet'te en güncel ve çarpıcı haberler sizi bekliyor: www.bolunet.com.tr

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği