Türker Ateş'ten Bolulu Esnafa Sıcak Ziyaret: Sadece Seçimde Değil, Her Zaman Yanınızda... BoluNet
222

Türker Ateş’ten Esnaf Ziyaretleri

 

Bolu - CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Bolu merkezinin can damarı olan esnafı ziyaret etti. Her daim halka yakınlığıyla tanınan Ateş, "Sadece seçim döneminde değil her zaman Bolulu hemşehrilerimizin arasında ve yanındayız" diyerek, halkla olan bağını pekiştirdi. Twitter hesabı @TürkerAtes14 üzerinden yaptığı paylaşımda, vatandaşlarla samimi sohbetlerin fotoğraflarını da eklemeyi ihmal etmedi.

 

Yerel halkın sıcak ilgisiyle karşılaşan Türker Ateş, esnafın günlük hayatta karşılaştığı sorunları ve beklentilerini dinledi. Bolu'nun küçük işletmelerinin pandemi sonrası toparlanma süreçleri hakkında fikir alışverişinde bulundu. Esnafla olan diyaloglarında, onların sesi olma ve sorunlarına meclis çatısı altında çözüm bulma sözünü verdi.

 

“Her Zaman Halkın İçinde”

 

CHP'nin sosyal politikalarına vurgu yapan Ateş, “Bolu halkı için çalışmak ve onların sesi olmak benim için onur verici. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın dertlerine derman olabilmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz.” dedi. Milletvekili, ayrıca parti olarak her zaman halkın içinde ve halka hizmet için var olduklarının altını çizdi.

 

Bu ziyaretler, Türker Ateş'in sosyal medya hesaplarından takip edilebilirken, Bolu halkının da takdirini topluyor. Bolu merkezdeki esnaflar da, sorunlarını dile getirebildikleri ve çözüm önerilerini sunabildikleri bu tür ziyaretlerden memnuniyetlerini dile getiriyorlar.

 

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış

 

BoluNet olarak, Milletvekili Türker Ateş’in esnaf ziyaretlerini ve Bolu halkı ile kurduğu sıcak ilişkileri takip ediyor ve Bolu'dan dünyaya yansıtıyoruz. Bolu'nun sesini her platformda duyurmayı amaçlayan haber bültenimizle, siyasi gelişmeleri ve toplumsal etkileşimleri objektif bir çerçevede siz değerli okurlarımıza sunmaya devam edeceğiz.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği