Türker Ateş: Mülakatlardan Fiyat Farklarına, TBMM’de Her Konuyu Ele Alıyor...BoluNet
222

Türker Ateş, Toplumun Sessiz Çığlıklarını TBMM'ye Taşıyor

Mülakat Haksızlığı ve İnşaat Sektöründeki Fiyat Farkı Sorunu Meclis Gündeminde

Bolu Milletvekili Türker Ateş, son dönemde yaşanan mülakat haksızlıkları ve inşaat sektöründeki "fiyat farkı" sorununu Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne taşıdı. Ateş, sosyal medyada da aktif bir şekilde halkın sesini duyurmaya devam ediyor.

Mülakat Haksızlığına Sessiz Kalmıyor

Türker Ateş, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Mülakat haksızlığına itiraz eden öğretmenlerimiz bugün 12.00’de Ankara’da bir araya geliyor. #UlustaMülakataHayır diyecek olan öğretmenlerimizin haklı taleplerini her platformda dile getireceğiz," ifadelerini kullandı. Ateş, eğitim alanında yaşanan bu haksızlık karşısında öğretmenlerin yanında olduğunu gösterdi.

İnşaat Sektörüne Işık Tutuyor

Bir gün önce de "İnşaat sektöründe uzun zamandır aşılamayan ‘fiyat farkı’ sorununu TBMM gündemine taşıdım" diyen Ateş, Anadolu'da müteahhitlerin artan maliyetlerle başa çıkamamasına dikkat çekti. Yarım kalan projeler neticesinde oluşan kamu zararının da gündeme getirilmesiyle, sektörde yaşanan sorunlarla ilgili çözüm arayışlarını hızlandırdı.

Halkın Sesini Meclise Taşıyan Bir Milletvekili

Türker Ateş, sosyal medya üzerinden aktif bir şekilde halkın sorunlarını gündeme getirmekle kalmıyor, aynı zamanda TBMM'de de bu konuları dile getiriyor. Haksızlıklarla mücadele eden, toplumun farklı kesimlerinin taleplerini her platformda dile getiren bir milletvekili olarak dikkat çekiyor.

Sonuç

Türker Ateş'in, TBMM'de gündeme getirdiği mülakat haksızlıkları ve inşaat sektöründeki fiyat farkı sorunları, toplumun geniş kesimleri tarafından destekleniyor. Ateş, halkın sesini duyurmayı sürdürecek gibi görünüyor.

Bu gelişmeler ışığında Türker Ateş, haksızlıklara ve sorunlara karşı duruşunu sürdürerek, TBMM'de ve sosyal medyada etkin bir rol oynamaya devam edecek.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği