Türker Ateş, Mudurnu'da Seçim Rüzgarı Estiriyor: Esnaf ve Vatandaşla Buluşması ...BoluNet
222

Bolu'da Ramazan Coşkusu ve Seçim Heyecanı Bir Arada: Türker Ateş'in Halkla Buluşmaları

 

Bolu'nun köylerinden ilçelerine uzanan bir coşku, Ramazan'ın manevi atmosferiyle siyasi heyecanın iç içe geçen bir tabloyu ortaya koyuyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu Milletvekili Türker Ateş, Ramazan bereketini ve yaklaşan 31 Mart yerel seçimlerinin heyecanını Bolu'nun dört bir yanında taşıyor.

 

Yukarıçamlı Köyü'nde düzenlenen iftar yemeğine katılan Ateş, "Allah kabul etsin" temennisinde bulunarak, Ramazan'ın birlik ve beraberlik mesajlarını yürekten paylaştı. Ateş'in iftar programlarında halkın yoğun ilgisi ve teveccühü ile karşılandı.

 

 

Seçim çalışmaları kapsamında ise haftanın ilk günü Mudurnu ilçesine geçildi. Mudurnu Belediye Başkan Adayı Doğan Onurlu, İlçe Başkanı Mehmet Karacakaya ve parti büyüklerinin de üyelerinin oluşturduğu Ateş, esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek sohbet etti. Mudurnu'nun sokakları, siyaset ve samimiyetin iç içe geçtiği sıcak sohbetlere sahne oldu.

 

 

Ramazan'ıda başka bir iftar buluşması ise Çatakören Köyü'nde gerçekleşti. Köy meydanında kurulan iftar sofrası, hem köy sakinlerini hem de çevre köylerden gelen misafirleri ağırladı. Ateş, "Ramazan ayı, gönüllerin birleştiği, paylaşmanın ve dayanışmanın arttığı müstesna zamanlardır. Bu ayın ruhuna uygun olarak halkımızla bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duymaktayız. " dedi.

 

 

Bolu'nun farklı noktalarında devam eden bu buluşmalar, Türker Ateş ve CHP'nin "İşimiz Gücümüz Bolu, İşimiz Gücümüz Türkiye" sloganıyla, halka hizmet etme azmini ve siyasi tutarlılıklarını vurguluyor. Ateş'in bu ziyaretleri, yerel seçimler öncesinde halkla iç içe olma stratejisinin bir parçası olarak değerlendiriliyor.

 

Bolu'nun sıcak ev sahipliği ve milletvekillerinin halkla buluşma çabası, Ramazan'ın bu kutsal manevi maneviyatını arttırırken, siyasi diyalogların da kapılarını aralıyor. Halkın istediklerini dinleyen, çözüm önerileri sunan ve gelecek vizyonunu paylaşan Ateş, seçim öncesi Bolu'nun her köşesinde umut ve birlik yollarını yayıyor.

 

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği