Türker ATEŞ'le Facebook'da Gezinti...
222

Geleceğimizin teminatı çocuklarımız ile baharı birlikte getireceğiz

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde İzzet Baysal Heykeli önünde buluşarak, kortej halinde Kardelen Meydanı'na yürüyüş gerçekleştirdik. Ardından Kardelen Meydanı'nda yapılan basın açıklamasına katılım sağladık.

Sena ve Rana ile sözleştik. Baharı birlikte getireceğiz

Bugün Mengen'deyiz. İlçe Başkanlığımızda partililerimizle bir araya geldik,sohbet ettik. Ardından esnafımızı ziyaret ederek esnafımıza merhaba dedik. Mengen Belediyesi İtfaiye Binası'nın önünde İl Başkanımız Ersan Türkoğlu, Bolu Belediye Başkanımız Tanju Özcan ve CHP milletvekili adayları olarak bizler konuşmalarımızı yapıp Mengen halkına seslendik.

İzzet Baysal Vakfı İdari Müdür kadrosuna atanan sayın Gürbüz Ertem'i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.

Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde görev yapan personellerimizi ziyaret ederek personellerimize merhaba dedik. #SanaSöz Baharı,değişimi birlikte getireceğiz!

Bu sabah Yukarı Çarşı'da her cuma düzenlenen geleneksel esnaf kahvaltısına ve esnaf duasına katıldık. Ardından Yukarı Çarşı esnafımızı ziyaret ederek merhabalaştık. Yukarı Çarşımız da bahara hazır

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 6 6 0 18
2 FB  Fenerbahçe 6 4 1 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği