Türker Ateş, CHP'nin Kuruluşunun 100. Yılında Anıtkabir'de...BoluNet
222

CHP, Kuruluşunun 100. Yılında Tarihi Bir Milat Daha Geçiyor

Türkiye'nin kurucu partisi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), kökleri yüzyıl öncesine dayanan ulu bir çınar olarak, 100. kuruluş yılını coşkuyla kutluyor. Parti, bu özel günde kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bugüne kadar partinin varlığı için emek veren tüm bireyleri saygı ve minnetle anıyor.

CHP'nin tarihindeki bu önemli dönüm noktasında, partinin sadece bir siyasi oluşum olmadığı, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti'nin temel taşlarından biri olduğu vurgulanıyor. "CHP varsa Cumhuriyet vardır, Cumhuriyet var oldukça CHP de var olacaktır." sözleriyle, partinin Cumhuriyetle olan bağının ne kadar kuvvetli olduğu bir kez daha altı çiziliyor.

Bu tarihi yılda, CHP'nin geleceğe dair hedefleri, projeleri ve vizyonu da gündeme geliyor. Parti, kuruluşunun 100. yılında da aynı kararlılıkla, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti için mücadele etmeye devam edeceğini belirtiyor.

CHP Sosyal Medya Paylaşımı 

Kökleri yüzyıl geçmişe, dalları geleceğe uzanan ulu bir çınar olan Türkiye'nin kurucu partisi Cumhuriyet Halk Partisi 100 yaşında! Ülkemizin ve partimizin kurucusu Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve partimizin bugüne kadarki tüm emekçilerini saygı ve minnetle anıyoruz. CHP varsa Cumhuriyet vardır, Cumhuriyet var oldukça CHP de var olacaktır.

Bolu CHP Milletvekili Türker Ateş'ten Anıtkabir Ziyareti

Bolu CHP Milletvekili Türker Ateş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Cumhuriyet Halk Partisi'nin 100. kuruluş yılı dolayısıyla gerçekleştirdiği Anıtkabir ziyaretini duyurdu. Ateş, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve diğer milletvekilleriyle birlikte Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir'i ziyaret ettiğini belirtti.

Paylaşımında, "Kurtuluşun ve kuruluşun mimarı, geleceğimizin teminatı partimiz 100 yaşında! Nice 100 yıllara…" ifadelerini kullanan Ateş, partisinin kuruluşunun 100. yılını coşkuyla kutladığını vurguladı.

CHP'nin 100. yılı, ülke genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bolu Milletvekili Türker Ateş'in bu özel günü Anıtkabir ziyaretiyle taçlandırması, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Türker Ateş, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Atatürk'ün izinde, Cumhuriyet değerlerini koruyarak ve geliştirerek, partimizin 100. yılında da aynı kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz. Bolu halkının da desteğiyle, ülkemizin aydınlık yarınları için çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Halk Partisi'nin 100. Yılı BoluNet'ten Kutlama Mesajı

Bolu'nun öncü internet haber platformu BoluNet olarak, Türkiye'nin kurucu partisi Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 100. kuruluş yılını gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Kökleri yüzyıl öncesine dayanan bu ulu çınar, ülkemizin demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olma yolundaki en büyük temsilcilerinden biridir.

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu, Cumhuriyetimizin temel taşlarından olan CHP, bugüne kadar birçok zorlukla karşılaşmış, ancak her zaman dimdik ayakta kalmıştır. "CHP varsa Cumhuriyet vardır, Cumhuriyet var oldukça CHP de var olacaktır." sözleri, partinin ülkemiz için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösteriyor.

BoluNet olarak, CHP'nin 100. yılında, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalarak, demokratik değerler için verdiği mücadeleyi kutluyor, partinin gelecekte de ülkemiz için önemli işlere imza atacağına inanıyoruz.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği