Türker Ateş, Bolu'nun Başkanlarını Yalnız Bırakmadı... BoluNet
222

BOLU'DA DEĞİŞİM RÜZGARLARI: TÜRKER ATEŞ'TEN BELEDİYE BAŞKANLARINA ZİYARET TURU

 

Bolu'nun dinamik siyaset sahnesi, CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş'in tebrik ve hayırlı olsun ziyaretleriyle daha da hareketlendi. Ateş, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlarla, hem teşkilatın hem de Bolu halkının umutlarını yükselten ziyaretlerini duyurdu.

 

Yeniden seçilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı ziyaret eden Ateş, Bolu için "İşimiz gücümüz Bolu; kentimiz için hep birlikte çok daha iyi işler yapacağız" mesajı verdi. Mudurnu, Göynük ve Seben Belediye Başkanlarına da hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştiren Ateş, belediye meclis üyelerini de kutlamayı ihmal etmedi.

 

Özellikle Göynük'te 47 yıl sonra kazanılan başarının ve Seben'de değişimin altını çizen Ateş, birlik ve beraberlik mesajlarıyla takipçilerini heyecanlandırdı. Kıbrıscık'ta ise Emin Tekemen'in tekrar seçilmesinin memnuniyetini paylaşarak, bölge için el ele verme sözü verdi.

 

BOLU'NUN SİYASET ARENASINDA ATEŞ GİBİ YANAN BAŞARI ÖYKÜSÜ

 

Bolu'da siyasi kulislerin hareketli sesi, CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş'in mücadele dolu hikayesi ile yankılanıyor. Mayıs seçimlerinde CHP'nin birinci sıra milletvekili adayı olarak yer alan ve kazanan Ateş, AKP ve MHP'nin kazandığı birer koltukla birlikte Bolu'nun sesini TBMM'ye taşıyor.

 

Gündüz demeden gece demeden, Bolu'nun sorunlarına eğilen ve çözüm yolları arayan Ateş, muhalefette bir milletvekili olarak gösterdiği çaba ve alınan sonuçlarla herkesin takdirini topluyor. 31 Mart yerel seçimlerindeki yoğun temposu ve çalışkanlığı, altı okun prensiplerine dayanarak şehrin çehresini değiştiriyor.

 

Ateş'in yerel seçimlerdeki liderlik rolü, iktidar partisi ve müttefiklerinin tüm güçlerine karşı CHP'nin Bolu'daki üstünlüğünü perçinledi. İktidara yaslanan medyanın eleştirilerine karşı, Ateş ve CHP'nin başarısı adeta bir tokat niteliğinde cevap oldu. Bolu'nun kalbini ve desteğini kazanan Türker Ateş'in başarısı, sadece bir zafer yürüyüşü değil, aynı zamanda demokratik bir ders niteliğinde.

 

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği