Türker Ateş, Bolu'da Emeklilik Adaletsizliğine Karşı Koyuyor...BoluNet
222

Bolu'da Adalet Nöbeti: Türker Ateş, Kademeli Emeklilik Mağdurlarının Sesi Oldu

 

Bolu'da adaletin sesi yükseliyor. Bolu CHP Milletvekili Türker Ateş, 3 milyondan fazla kesintinin haklı mücadelesine güç katıyor. Çalışma Bakanlığı'nın ilgili çalışma yapmadığını belirten Ateş, hükümetin bağımsızlık muafiyetlerini ayırmadığını vurgulayarak, bu adaletsizliğe karşı duruyor.

 

Ateş, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlarda, "#ADALETiçinKADEME" etiketiyle, emeklilikte adaletin çalıştırılmasında bulunuyor. Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Emeklilikte Mağduriyeti Derneği (EMAD) Başkanı Mihriban Uğurlu ile birlikte Bolu'da düzenlenen toplantıda, emeklilik kıdem tazminatlarıyla bir arada gelindiğini bildirdi.

 

Toplantının ana senaryosu, emeklilikte yaşanan adaletsizliklerin ve kalıcılığın yaşadığı mağduriyetlerin giderilmesi oldu. Ateş ve sorunların çözümü için somut adımların atılmasının dile getirilmesi, konunun sadece Bolu'nun olmadığını, tüm Türkiye'nin meselesi olduğunu belirtti.

 

Türker Ateş'in bu mücadelesi, sosyal medyada ve yerel halk arasında büyük destek görüyor. "#17YılınHesabıSandıktaSorulacak" ve "#KademeTalepDeğilHakkdır" etiketleriyle, adaletin muhafaza edilmesi için geniş kapsamlı bir kampanya yürütülüyor.

 

Türker Ateş ve emeklilikte başarısızlık yaşayan toplum bu haklı mücadelesi, adaletin sağlanması yönünde somut adımlarla birlikte sürmeye devam edecek.

 

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği