Temsilcilerimizin Avrupa Macerası Başlıyor... BoluNet
222

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Eşleşmeleri Açıklanıyor.

Avrupa kupalarında mücadele eden Türk temsilcilerinin play-off turundaki rakipleri, bugün İsviçre'de yapılacak kura çekimi ile belli olacak. UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nde yer alan Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir, zorlu rakiplerle karşılaşma olasılığıyla heyecan dolu anlar yaşayacak.

Kura çekimi TSİ 13.00'te başlayacak ve ilk olarak Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakipleri açıklanacak. Galatasaray, potansiyel olarak Young Boys, Kızılyıldız, Dinamo Zagreb, PAOK - Malmö galibi veya Midtjylland - Ferencvaros galibi ile karşılaşabilir. Fenerbahçe'nin olası rakipleri ise Slavia Prag - Union SG galibi veya Dinamo Kiev - Rangers galibi olacak.

Avrupa Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş ve Trabzonspor'un kura çekimi ise TSİ 14.00'te yapılacak. Beşiktaş, Panathinaikos - Ajax galibi, Karabağ - Ludogorets kaybedeni, Partizan - Lugano galibi veya Anderlecht ile eşleşebilir. Trabzonspor ise Braga - Servette galibi, Molde - Cercle Brugge galibi, Viktoria Plzen - Krywyj Rih galibi veya Midtjylland - Ferencvaros kaybedeni ile karşılaşabilir.

Konferans Ligi'nde mücadele eden Başakşehir'in muhtemel rakipleri de TSİ 15.00'te yapılacak kura çekimiyle belli olacak. Başakşehir, Maribor / Vojvodina galibi, Braga / Servette galibi, Spartak Trnava / Wisla Krakow galibi, Paksi / Mornar galibi veya St. Patrick’s Athletic / Sabah galibi ile eşleşebilir.

Avrupa kupalarında play-off turuna kalmayı hedefleyen temsilcilerimiz, bu aşamada rakiplerini geçerek grup aşamasına yükselmeyi amaçlıyor. İlk maçlar Ağustos ayında oynanacak ve rövanş karşılaşmaları ile birlikte hangi takımın bir üst tura çıkacağı netlik kazanacak.

Bu haber BoluNet'ten!

Bolu'nun ve Gündemin nabzını tutun!

BoluNet'te en güncel ve çarpıcı haberler sizi bekliyor: www.bolunet.com.tr

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği