Teksüt Bandırmaspor ve Boluspor Puan Paylaştı!...BOLUNET
222

 

Trendyol 1. Lig'in 2. haftasında Teksüt Bandırmaspor ile Boluspor, Onyedi Eylül Stadyumu'ndaki kozlarını paylaştı. Zorlu mücadelede iki takım de galibiyet için büyük çaba harcamasalar da sahadan 0-0' beraberlikle ayrıldılar.

İki takımın da henüz sezonda 3 puanla tanışamaması, mücadelenin önemini bir kat daha artırdı. Bandırmaspor, Erzurum deplasmanından 1 puanla etkisinin ardından kendi bölgesinde da aynı sonucu alarak taraftarlarını bir kez daha üzdü. Öte yandan ligin açılış maçında Adanaspor karşısında kaybeden Boluspor da ilk puanını Bandırmaspor deplasmanında kazanarak nefes aldı.

Maçta dikkat çekici anlar 20. dakikada başladı. Mücahit'in köşe vuruşuyla Soukou'nun arka direkte kafayla buluşturduğu top, az farkla auta gitti. 34. dakikada Doğancan'ın vuruşunda kaleci Çağlar kritik bir kurtarışa imza attı. İkinci yarı ise, 73. dakikada Furkan'ın uzak vuruşunda top, yandan pervane çıktı.

Mücadelenin hakemi Mehmet Türkmen'in yönetimi genel olarak başarılıydı. Ancak karşılaşmada sarı kart gösterenlerin sayıları dikkat çekti. Boluspor'dan Ercan Coşkun, Furkan Demir, Çağlar Şahin Akbaba ve Tolunay Artuç sarı kartla cezalandırılırken, ev sahibi Bandırmaspor'dan sadece Mustafa Saymak sarı kart gördü.

Gelecek hafta Bandırmaspor, Giresunspor deplasmanına konuk olacak. Boluspor ise kendi bölgesi Şanlıurfaspor'u ağırlayacak.

Her iki takım için de yeni sezonda galibiyetle karşılaşmanın önemli olduğu bu günün sonunda, taraftarlarını sevindirecek sonuçlar alabilmek adına takımların daha fazla çaba göstermesi bekleniyor. Bu beraberlikten sonra her iki takımın da nasıl bir süreç süreçleri merak konusu.

BOLUNET

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği