TBMM Yasta: Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'i Kaybettik... BoluNet
222

 

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez Hayatını Kaybetti

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) yaşanan acı bir olayla sarsıldı. Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, Genel Kurul esnasında geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Bitmez'in vefat haberi, Türker Ateş'in sosyal medya paylaşımıyla duyuruldu.

 

TBMM'de gerçekleşen Genel Kurul oturumu sırasında rahatsızlanan Hasan Bitmez, hızlıca hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat ettiği açıklandı. Türker Ateş'in Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Bitmez için rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dilekleri iletti. Ayrıca, Saadet Partisi ve TBMM'ye de sabır diledi.

 

Türker Ateş'in paylaşımında, "Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, sevdiklerine, @SaadetPartisi'ne ve Meclisimize başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun." ifadeleri yer aldı.

 

Hasan Bitmez'in ani vefatı, siyasi çevreler ve kamuoyunda büyük üzüntü yarattı. Saadet Partisi ve TBMM, kaybettikleri değerli bir üye için yas tutuyor. BoluNet olarak, Hasan Bitmez'e Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm Meclis üyelerine başsağlığı dileriz.

 

Bu haber BoluNet tarafından hazırlanmıştır. Daha fazla bilgi, büyüme analizi ve Bolu ile ilgili güncel haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği