Tanju Özcan'ın Siyasi Manevraları: İhraçtan İtibar Kazançlı Çıkmak Mümkün mü?...BoluNet
222

Tanju Özcan'ın İkiyüzlü Siyaseti: Mesaj mı Veriyor, Yoksa Güvendiği Dağlara mı Kar mı Yağdı?

Tanju Özcan, Bolu Belediye Başkanı olarak CHP'den ihraç edildi. Şimdi "3 partiden teklif aldım" diye ortada dolaşıyor. Peki, bu laflarla kimlere mesaj vermeye çalışıyor? Yoksa geçmişte kol kola gezdiği, şimdi CHP il ve ilçe başkanı olan kişilere mi güveniyor? Adamın ne yapacağı belli değil, ama bir şey kesin: Eğer Atatürkçülükten, hak, hukuk ve adaletten bahsedecekse, "Hadi oradan!" demekten başka çare yok. Çünkü bu değerlerle arası pek iyi değil, hepsi tescilli!

Tanju Özcan'ın İkiyüzlü Siyaseti: Atatürkçülük Mü, Ne Zamandan?

Özcan, yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte, koltuğun tatlı geldiğini ve ideallerin suya düştüğünü gösteriyor. Halkı kandırmak ve oy aldığı kişileri görmezden gelmek, siyasi bir kariyer için tehlikeli bir yoldur.

Bolu Belediye Başkanı Özcan: 'AK Parti Beni Kapardı' Ne Demek Ya?

Şimdi, CHP il ve ilçe başkanlarına güvenip, ihraç kapılarını tersine çevirmeyi mi planlıyor, yoksa başka bir partiye mi geçecek, göreceğiz. Ancak unutulmamalıdır ki, siyasette her şey anlık değişebilir. Özcan'ın nasıl bir yol izleyeceği, yerel seçimlerin sonuçlarına ve halkın tepkisine bağlıdır.

Özcan'ın CHP İle İmtihanı: Af Olur mu, Olmaz mı, Kim Karar Verecek?

Tanju Özcan'ın siyasi geleceği belirsizdir. Ancak bir şey kesin: Eğer halkı kandırmaya ve oy aldığı kişileri görmezden gelmeye devam ederse, siyasi rüyaları da suya düşebilir. Atatürkçülüğü ve hak, hukuk, adalet gibi değerlerden bahsedecekse, önce kendine bir bakması lazım. Çünkü bu değerlerle arası pek iyi değil, hepsi tescilli!

Hadi bakalım, görelim meydanda ne olacak!

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği