Tanju Özcan'ın Cesur Bahsi: Yenilirse Veda Edecek... BoluNet
222

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın Siyasete Veda İddiası:

Kaybetme Durumunda Siyaseti Bırakacağını Açıkladı!

 

Tanju Özcan, Bolu Belediye Başkanı ve CHP'nin yeniden aday gösterdiği isim, TV100'de Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Özcan, canlı yayında bir kağıda, "Yerel seçimleri kazanamazsam siyaseti bırakıyorum. Sayın Erdoğan'la da uğraşmayacağım" yazarak imzaladı. Bu olay, sosyal medyada ve haber bültenlerinde geniş yankı buldu​​​​​​​​​​.

 

Tanju Özcan, yerel seçimlerde başarısız olması durumunda siyaseti bırakacağına dair sözünü, Erdoğan Aktaş'a verdiği imzalı belgeyle pekiştirdi. Bu açıklama, daha önce "Recep Tayyip Erdoğan kazanırsa siyaseti bırakırım" sözleriyle gündeme gelmiş olan Özcan'ın, siyasi kariyerindeki belki de en cesur hamlesi olarak değerlendirilebilir. Özcan'ın bu sözleri, AKP'li Mehmet Metiner ile yaptığı iddialaşmanın sonucu olarak ortaya çıktı. Metiner, Özcan'ın seçimi kazanması halinde Bolu'ya gidip onu tebrik edeceğini söyledi​​.

 

Tanju Özcan'ın bu iddialı çıkışı, hem Bolu'nun yerel siyasetini hem de Türkiye genelindeki siyasi gündemi etkileyecek gibi görünüyor. Bolu halkı ve Türkiye'nin diğer bölgelerindeki vatandaşlar, bu olaya büyük ilgi gösteriyor. Özcan'ın bu adımı, siyasi kariyerindeki geleceği için belirleyici bir an olabilir.

 

BoluNet ile dünyaya açılan pencereniz. Her haberimizde, yerelden globale uzanan bir yolculuğa çıkın. Daha fazla bilgi ve derinlemesine analizler için www.bolunet.com.tr.

Her zaman, her yerde, BoluNet.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği