Tanju Özcan'dan Faruk Özlü'ye: “Türkücü Seçilseydi Daha İyiydi”...BoluNet
222

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'ye Cevap Gecikmedi: Sert ve Videolu Gönderme

 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Twitter'da Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'ye yönelik sert eleştirilerde bulundu. Özcan, depolama alanı ve belediye hizmetlerine ilişkin paylaşımlarla Faruk Özlü'ye açıklamalarda bulundu. Özcan'ın sözleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve iki belediye başkanı arasında gerilim tırmandı.

 

Tanju Özcan, Twitter'da paylaştığında, "Bir önerim var bu arada @Dr_Faruk_Özlü, Kaynaşlı, Akçakoca ve Yığılca'ya ait depolama alanı, bakalım Bolu'ya mı kayıtlı değil mi? Kocaman bir köy haline gelen müşterilerine Düzce'ye mi bağlı kalıyorlar? Hodri meydan! Düzce senin gibi bir beceriksizi hakkı etmiyor! Keşke türkücü seçilseydi.” ifadeleriyle Özlü'ye yönelik sert eleştirilerini dile getirdi.

 

Bu açıklamaların ardından sosyal medyada bir süre kaynaştı. Özcan'ın, Düzce'de Özlü'nün belediye başkanlığı görevini yerine getirmediği belirtiliyor. Takipçiler, bu iddiaların doğruluğunu ve belediye hizmetlerindeki aksaklıkları sorgulamaya başladı.

 

Özcan, bir diğer paylaşımında ise Özlü'ye hitaben, “Bak @Dr_Faruk_Özlü izle… Kıvırmanın vücut ölçüsü hali. Hadi yüreğin yetiyorsa bu konuşmaları yapan liderine 'KIVRAK' de ben seni göreyim. Nerede o cesaret!!! Düzceli bile olmayan bir türkücü gelip sana üç buçuk attırdı. Erdoğan'ın %70'inin üzerinde oy kullandığı bir şehirde, %40'ı Vietnam'da değildi?” ifadelerini kullandı. Ama iki ülke arasındaki siyasi rekabetin iki tarafı da aynıydı, bir halk oyunu olarak da değerlendirildi.

 

 

Tanju Özcan'ın bu çıkışı, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü tarafından henüz değerlendirilmedi. Ancak Özcan'ın eleştirilerinin ardından, Düzce'deki yerel halk ve sosyal medya kullanıcılarına çeşitli ödüller sunuldu. Kimileri Özcan'ın teşvikleri artırılırken, kimileri de Özcan'ın hizmetlerinden memnuniyetlerini dile getirdi.

 

Bu paylaşımların gündemimizde olması nedeniyle Bolu ve Düzce arasındaki siyasi ilişkilerin giderek yoğunlaştığını, iki belediye başkanının bu paylaşımları halkın merakla sonucunu beklediğini görmekteyiz. Özcan'ın yaptığı videolu paylaşımın ardından, Özlü'nün nasıl bir yanıt vereceği ve bu tartışmanın nasıl sonuçlanacağı ise şimdiden merak konusu.

 

Bu Haber BoluNet Tarafından Hazırlanmış Bolu ve güncel, doğru ve güvenilir haberlere ulaşmak için BoluNet'i takipte kalın!

Bolu'nun kalbinden haberler, analizler ve özel içerikler sadece bir tık uzağınızda: www.bolunet.com.tr

Haberlerimizle ilgili düşünce ve görüşlerinizi paylaşmaktan mutluluk duyarız. Sizden gelen geri bildirimler, BoluNet'in daha iyi bir haber kaynağı olmasına yardımcı oluyor. Haber Seçeneklerinizi ve yorumlarınızı bize iletmek için bolunet@bolunet.com.tr adresini yazabilirsiniz.

Daha fazla bilgi, duygu analizi ve Bolu ile ilgili güncel haberler için lütfen yorum yapın!

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği