Tanju Özcan'dan Erdoğan'a Tepki:
222

Tanju Özcan'ın Sosyal Medya Paylaşımı Olay Yarattı

 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında sosyal medyada yaptığı paylaşım, büyük yankı uyandırdı. Tanju Özcan, Türkiye-Hollanda milli maçına gitmemesi gerektiğini belirten bir paylaşımda bulundu ve bu paylaşımı nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine 250 bin TL tazminat davası açtığını iddia etti. Özcan'ın bu paylaşımı sosyal medyada geniş bir tartışma başlattı.

 

Tanju Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sn Erdoğan’a Türkiye-Hollanda milli maçına gitme, ‘Bastığın yerde ot bitmiyor’ şeklinde paylaşım yaptım diye, beyefendi 250 bin TL tazminat istemiyle dava açmış! Bu ülkenin Cumhurbaşkanı tazminat alayım diye paylaşımları takip eder olmuş! Kendilerine önerim paylaşımları yerine ekonomiyi takip edip ülkemizde geçinemeyenlerin sorunlarına odaklanmasıdır! Ayrıca maç ile ilgili de haklı çıktım maalesef! Bence bırakın stadı, TV’den bile milli maç izlemeyin, uğursuz geliyorsunuz" ifadelerini kullandı.

 

Bu paylaşımın ardından sosyal medyada birçok kişi Tanju Özcan'a destek verirken, bazıları ise Özcan'ı eleştirdi.

İşte bazı yorumlar:

  • @Abese_irca: "İçip içip yazma sen de."
  • @by__fth: "Reis’in işini gücünü bırakıp seni takip edeceğini düşünecek kadar saf mısın be Tanju. Hepi topu sıradan bir belediye başkanısın. Kendine çok farklı anlamlar yükleme bence."
  • @A_Y_SE__N_U_R_R: "Ağlayacaksan oynamayacaksın Tanju."
  • @IstTakipte: "Boş konuşma. Hakkında en ufak olumsuz eleştiri yapanları mahkemeye verdiğini bilmiyor muyuz? Önüne gelenden 25 bin TL kopartıyorsun. Adalet bakanlığı senin vatandaşa açtığın dava sayısını açıklasa insan içine çıkamazsın."
  • @aahmttprk: "Hakaret etme hakkını sana kim veriyor Tanju efendi? Tutturmuşsunuz ekonomi kötü diye bu kötü ise paradan kuleleri nasıl dikiyorsunuz partidaşlarınızla…!"

 

Bu tartışmaların yanında, Tanju Özcan'ın CHP'den ihraç edileceği iddiaları da gündeme geldi. Özcan'a bu iddialar hakkında ne düşündüğü sorulurken, Özcan'ın bu konuda herhangi bir açıklama yapmadığı görüldü.

 

Özcan'ın sosyal medya üzerinden yaptığı bu açıklama ve sonrasında yaşanan gelişmeler, Türkiye'de siyasetin nasıl bir noktaya geldiğini bir kez daha gözler önüne serdi. Bir yandan ekonomik sıkıntılar, diğer yandan siyasi çekişmeler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Tanju Özcan'ın paylaşımı ve sonrasında yaşanan gelişmeler, siyasi arenada nasıl bir yankı bulacak, zaman gösterecek.

 

Bu olay, Türkiye'de siyasi figürlerin sosyal medya üzerinden yaptıkları açıklamaların ne kadar önemli ve etkili olduğunu bir kez daha kanıtladı. Siyasetçiler arasındaki bu tür tartışmalar, halkın da yoğun ilgisini çekiyor ve geniş kitleler tarafından takip ediliyor.

 

Bu Haber BoluNet Tarafından Hazırlanmıştır Bolu ve çevresindeki en güncel, doğru ve güvenilir haberlere ulaşmak için BoluNet'i takipte kalın!

Bolu'nun kalbinden haberler, analizler ve özel içerikler sadece bir tık uzağınızda: www.bolunet.com.tr

Haberlerimizle ilgili düşünce ve görüşlerinizi bizimle paylaşmaktan çekinmeyin. Sizden gelen geri bildirimler, BoluNet'in daha iyi bir haber kaynağı olmasına yardımcı oluyor. Haber önerilerinizi ve yorumlarınızı bize iletmek için bolunet@bolunet.com.tr adresine yazabilirsiniz.

Daha fazla bilgi, derinlemesine analiz ve Bolu ile ilgili güncel haberler için lütfen bizimle kalın!

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği