Susuzkınık Köyü, Fikriye Ay İçin Gözyaşı Döktü... BoluNet
222

Fikriye Ay'ın Vefatı, Bolu Halkını Yasa Boğdu

 

Dün gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Zeki Ay'ın eşi ve İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Yusuf Cemil Koparan'ın kayınvalidesi Fikriye Ay, Susuzkınık köyünde düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı. Törene Bolu Valisi Erkan Kılıç başta olmak üzere, yerel yöneticiler, yakınları ve köy halkı katıldı.

 

BoluNet olarak, elim bir kazada hayatını kaybeden Zeki Ay'a başsağlığı diliyor, merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabır ve metanet diliyoruz. Zeki Ay'ın da bulunduğu trafik kazası, yerel halk üzerinde derin bir üzüntüye sebep oldu ve kazanın detaylarına ilişkin soruşturma devam ediyor.

 

Vali Erkan Kılıç, merhumeye Allah'tan rahmet dileyerek, acılı aileye taziyelerini iletti. Kılıç, konuşmasında, "Zeki Ay'ın eşi Fikriye Ay'ın vefatı, hepimizi derinden üzmüştür. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Bu zor günlerinde yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim" ifadelerini kullandı.

 

Törenin ardından Fikriye Ay’ın naaşı, köy mezarlığına defnedildi. Törene katılanlar, kederli aileye taziyelerini iletmek üzere evlerine geçtiler. Susuzkınık köyü sakinleri ve katılımcılar, aileye desteklerini göstermek için tören boyunca ve sonrasında yanlarında oldular.

 

Bu haber BoluNet'ten!

Bolu'nun ve Gündemin nabzını tutun!

BoluNet'te en güncel ve çarpıcı haberler sizi bekliyor: www.bolunet.com.tr

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği