Süper Lig'de Zirve Mücadelesi: Samsunspor - Fenerbahçe Karşı Karşıya!..BOLUNET
222
Fenerbahçe, Yeni 19 Mayıs'ta Samsunspor'a Konuk 

SAMSUN - Trendyol Süper Lig 2023-24 sezonunun ikinci haftasında Fenerbahçe, 11 yıl aranın ardından Süper Lig'e geri dönen Yılport Samsunspor'a konuk oluyor. 21 Ağustos Pazartesi akşamı Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak müsabaka saat 21.00'de başlayacak. Maçın hakemi Volkan Bayarslan.

Sarı-lacivertliler, lige oldukça iyi bir başlangıç yaptı. İlk haftada Gaziantep Futbol Kulübü'nü 2-1'lik skorla mağlup eden Fenerbahçe, hafta içi UEFA Konferans Ligi'nde de Maribor'u 3-0'la geçti ve adını play-off turuna yazdırdı. Özellikle Edin Dzeko'nun formu göz dolduruyor.

Karadeniz ekibi Samsunspor ise lige 1-1'lik Sivasspor beraberliğiyle başladı. Fenerbahçe ile son olarak 2012 yılında Türkiye Kupası'nda karşılaşan Samsunspor, bu maçı 3-0'lık skorla kaybetmişti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü'nün maça sürpriz bir ilk 11'le çıkması bekleniyordu ve bu beklenti gerçekleşti. İrfan Can Eğribayat, Ferdi Kadıoğlu, Serdar Aziz, Alexander Djiku, Jayden Oosterwolde, İsmail Yüksek, Fred, Mert Hakan Yandaş, Cengiz Ünder, Dusan Tadic ve Edin Dzeko, Fenerbahçe'nin sahaya sürdüğü isimler oldu. Yedek kulübesinde ise; Altay Bayındır, Emir Ortakaya, Mert Müldür, Bartuğ Elmaz, Sebastian Szymanski, İrfan Can Kahveci, Ryan Kent, Joshua King, Michy Batshuayi ve Umut Nayir yer aldı.

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak olan bu zorlu müsabaka öncesi taraftarlar büyük bir heyecan içerisinde. Maçın sonucu merakla bekleniyor. Fenerbahçe'nin iyi formunu sürdürüp sürdüremeyeceği, Samsunspor'un ise Süper Lig'de ne kadar iddialı olduğunu göreceğiz. Bu maç, her iki takım için de sezonun seyrini etkileyebilir.

BOLUNET

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği