Suat Çelen'in Vizyonu: Türkiye Cimnastikte Neden Duraklamıyor? Cimnastikte Altın Madalya Yağmuru!...BoluNet
222

Suat Çelen ve Türkiye Cimnastik Federasyonu'nun Dur Durak Bilmeden Devam Eden Başarısı

Bolulu hemşehrimiz ve Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, cimnastik spor dalındaki başarıların arkasındaki isim olarak dikkat çekiyor. Federasyonun ulusal ve uluslararası arenada elde ettiği başarılar, Çelen'in vizyoner liderliği sayesinde gerçekleşiyor.

Aerobik Cimnastik Kulüpler Arası Türkiye Şampiyonası'nın hemen ardından, Çelen'in kulüp antrenörleriyle gerçekleştirdiği toplantı, federasyonun aerobik cimnastik branşında neler yapabileceğine dair projeleri masaya yatırdı. Bu, federasyonun bu alanda daha da ilerlemek istediğinin bir göstergesi.

Ancak bu sadece buzdağının görünen kısmı. Karadağ'ın Budva kentinde düzenlenen Ritmik Cimnastik Balkan Şampiyonası'nda Türkiye, tam 18 madalya ile döndü. Bu başarıda sporcularımızın, antrenörlerimizin ve teknik ekibimizin emeği büyük. Ancak bu başarının arkasında da Suat Çelen'in stratejik vizyonu ve liderliği bulunuyor.

16 Eylül'de gerçekleşen Ritmik Cimnastik 1. Balkan Şampiyonası'nda Ada Kaplan altın madalya kazanırken, Hatice Gökçe Emir gümüş madalya ile döndü. Aynı şampiyonada Ritmik Cimnastik Millî Takımlarımız da 3 altın madalya kazandı. Bu başarılar, federasyonun genç yeteneklere yaptığı yatırımın bir sonucu.

Suat Çelen, Karadağ'da gerçekleşen şampiyonada Podgoritsa Büyükelçimiz Sayın Barış Kalkavan'ı ziyaret ederek, millî sporcularımıza verdiği destek için teşekkür etti. Bu, Çelen'in sadece sportif başarılara değil, aynı zamanda diplomatik ilişkilere de önem verdiğini gösteriyor.

Bolunet Haber Sitesi Olarak Biz Başarılarını Yazmaya Yetişemiyoruz, Onlar İse Dur Durak Bilmiyorlar!

Suat Çelen'in liderliğinde Türkiye Cimnastik Federasyonu, ulusal ve uluslararası arenada parlayan bir yıldız haline geldi. Bu başarıların arkasında sadece yetenekli sporcular ve antrenörler değil, aynı zamanda vizyoner bir liderin bulunduğunu unutmamak gerekir.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği