Suat Çelen: 'Geleceğe Dair Büyük Sorumluluklarımız Var...BoluNet
222

 


Bolulu Hemşehrimiz Suat Çelen'den Cumhuriyetimizin 100. Yılına Özel Mesaj

 

 

Bolu - Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı ve Bolulu hemşehrimiz Suat Çelen, Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla duygu yüklü bir mesaj yayınladı. Çelen, mesajında Türkiye'nin ve Türk sporunun geldiği noktayı özetlerken, geleceğe dair de umutlu mesajlar verdi.

 

"Bugün Cumhuriyetimiz 100. yaşını kutluyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğindeki Cumhuriyet, çağdaşlaşma ve eşitlik ilkeleriyle büyümüş ve dünyada saygın bir yer edinmiştir. Bu süreçte milletimiz, büyük fedakarlıklarla bağımsızlığını ilan etmiş ve korumuş, uluslararası alanda da büyük bir ağırlık kazanmıştır."

"Cumhuriyetimizin 100. yılında, bu büyük mirası devralan bizler için büyük bir sorumluluk bulunmaktadır. Bu sorumluluk, ulusumuzun birlik ve beraberliğini sürdürmek, bilime, sanata, eğitime ve spora değer vermek, ve geleceğimizi geçmiş yüzyıla yakışır bir şekilde inşa etmektir."

"Türkiye Cimnastik Federasyonu olarak, 1957'den bu yana zeki ve ahlaklı nesiller yetiştirerek Türkiye Cumhuriyeti'nin değerlerini taşımanın gayreti içerisindeyiz. 66 yıldır Cumhuriyetimizi layıkıyla temsil etmeye çalışıyor, Avrupa'da, dünyada ve Olimpiyatlarda bayrağımızı göndere çektirip İstiklal Marşımızı tüm dünyaya dinletiyoruz."

"Gelecek nesillere daha güzel bir Türkiye bırakmak için el birliğiyle çalışmaya devam ediyoruz. Türkiye'nin yüzyılında, büyük hedefler doğrultusunda Türk sporunun dünyada en üst seviyeye çıkarılması için çaba sarf ediyoruz. Hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun."

Suat Çelen
Türkiye Cimnastik Federasyon Başkanı

 

"Zeki, Çevik, Ahlaklı"

Suat Çelen, mesajında "Cumhuriyetimizin 100. yılında bu büyük mirası devralan bizler için büyük bir sorumluluk bulunmaktadır" ifadelerini kullandı. Türkiye Cimnastik Federasyonu olarak 1957'den bu yana "zeki, çevik ve ahlaklı nesiller yetiştirerek Türkiye Cumhuriyeti'nin değerlerini geleceğe taşımanın gayreti içerisindeyiz" dedi.

 

Bayrağımızı Göndere Çektiriyoruz

Çelen, Türk sporunun uluslararası arenada geldiği noktayı da vurguladı: "66 yıldır Cumhuriyetimizi layıkıyla temsil etmeye çalışıyor, Avrupa'da, dünyada ve Olimpiyatlarda bayrağımızı göndere çektirip İstiklal Marşımızı tüm dünyaya dinletiyoruz."

 

Geleceğe Dair Mesajlar

Başkan, "Bayramımızı coşkuyla kutlarken, gelecek nesillere daha güzel bir Türkiye bırakmak için el birliğiyle çalışmaya devam edelim" diyerek, Cumhuriyet Bayramı'nın önemini ve geleceğe dair taşıdığı anlamı vurguladı.

 

Bolulu Olmanın Gururu

Bolu'nun yetiştirdiği değerlerden biri olan Suat Çelen, Cumhuriyetimizin 100. yılında da duyarlılığını ve saygısını göstererek, hemşehrilerini gururlandırdı.

 


 

Bu özel günde, Suat Çelen gibi değerli bir Bolulu'nun Cumhuriyetimizin 100. yılını bu şekilde kutlaması, bizler için büyük bir onurdur.

 

BoluNet olarak, Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı ve değerli hemşehrimiz Suat Çelen'in Cumhuriyetimizin 100. yılına dair verdiği bu anlamlı mesajdan dolayı büyük gurur duyuyoruz. Başkan Çelen'in vurguladığı gibi, bu önemli yılda birlik, beraberlik ve Türk sporunun yükseltilmesi için gösterdiği çabalar, bizlere de ilham kaynağı oluyor. Kendisine teşekkür ediyor, Cumhuriyetimizin değerlerini yüceltmeye ve geleceğe taşımaya dair gösterdiği bu örnek tavrın, tüm topluma yol göstermesini diliyoruz.

Hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun!

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği