Spor ve Eğlencenin Buluşma Noktası: Kıbrıscık Langırt Turnuvası... BoluNet
222

Kıbrıscık'ta Gençler Langırt Turnuvasında Buluşuyor!

 

Kıbrıscık'ın genç nesilleri, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün düzenlediği heyecan verici Langırt turnuvasında rekabete hazırlanıyor. KHGB Spor Kompleksinde yer alacak olan bu özel etkinlik, hem kızları hem de erkekleri kapsayan iki farklı kategori altında gerçekleşecek.

 

Çocuklara ve gençlere spor salonlarını sevdirmeyi amaçlayan bu rekreatif etkinlik, özellikle takım çalışması ve rekabet ruhunu geliştiriyor. İlçe sakinlerinin büyük bir ilgi ile takip ettiği bu turnuva, spor müdürlüğünün çabalarıyla hayata geçirildi. Erkekler kategorisi 20 Mart Çarşamba, kızlar kategorisi ise 21 Mart Perşembe günü düzenlenecek yarışmalar, çekişmeli mücadelelere sahne olacak.

 

Kazananların madalya ile ödüllendirileceği turnuva, katılımcılar için unutulmaz anlar yaşatacak. Bu sportif etkinlik, ilçe gençliğini spora teşvik etme ve sosyal etkileşimi artırma konusunda önemli bir adım olarak görülüyor. Kıbrıscık Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, tüm gençleri ve çocukları bu heyecan dolu turnuvaya katılmaya ve destek olmaya çağırıyor.

 

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği