Spor ve Dayanışma Ruhu: Kıbrıscık'ta Masa Tenisi Tutkunları Bir Araya Geldi - BoluNet
222

Kıbrıscık'ta Masa Tenisi Tutkunları Buluştu: Heyecan Dolu İlk Gün

 

Kıbrıscık Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün düzenlediği ve ilçenin ilk Masa Tenisi turnuvası olan etkinliğin ilk günü, büyük bir katılımla geride kaldı. Köylere Hizmet Götürme Birliği Spor Salonu'nda gerçekleşen turnuvaya, ilçe halkı ve kurumlarından gelen birçok Masa Tenisi tutkunu katılım sağladı.

 

 

Önemli İsimler Destek Verdi

 

Turnuvaya, İlçe Spor Müdür Vekili İbrahim DAMAR ve İlçe Müftüsü Mücahid DURAL'ın da aralarında bulunduğu birçok sporcu ve sporcu yakını katıldı. İlk günkü eleme ve çeyrek finaller, izleyicileri adeta büyüledi ve heyecan doruklara çıktı.

 

 

Yarı Finalde Heyecan Dorukta

 

Eleme ve çeyrek finallerin ardından yarı finale kalan isimler belli oldu. Safa ŞENER, Berat HAMAMCIOĞLU, İdris URUŞ ve Ersin ERCAN, turnuvanın en iddialı isimleri olarak adlarını yarı finale yazdırdılar. Bu dört sporcu, final yolunda mücadele etmek için kıyasıya bir rekabete hazırlar.

 

İlçenin İlk Masa Tenisi Turnuvası Büyük İlgi Gördü

 

Kıbrıscık'ta ilk defa düzenlenen Masa Tenisi turnuvası, ilçe halkı ve sporseverler tarafından büyük ilgi gördü. Organizasyonun başarılı geçmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.

 

 

Turnuvanın İkinci Günü Heyecanla Bekleniyor

 

Masa Tenisi tutkunlarının heyecanla beklediği turnuvanın ikinci günü, final mücadeleleriyle dolu dolu geçecek. İlçe halkı ve sporseverler, sporcuları desteklemek için turnuvanın sonuna kadar tribünlerde yerlerini alacaklar.

 

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği