Soylu’nun Devlet Meselesi Savunması, Korkmaz’ın İddialarıyla Sarsıldı! ...BoluNet
222

Sezgin Baran Korkmaz'ın İddiaları Soylu'nun Devreye Girdiği Görüşmeyi Ortaya Çıkardı

 

Sezgin Baran Korkmaz, Fatih Altaylı’nın YouTube programında yaptığı açıklamalarla, eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile arasında geçen önemli bir olayı kamuoyuna aktardı. Korkmaz, İnan Kıraç’tan alacaklı olduğu 50 milyon dolarlık borcu tahsil etmeye çalışırken Soylu’nun kendisine, bu borcu "devlet meselesi" diyerek silmesi gerektiğini söylediğini iddia etti. Korkmaz, bu talebin hukuki olmadığını ve İnan Kıraç’a bedelsiz olarak hisseleri vermesi gerektiğinin kendisine iletildiğini açıkladı.

 

Korkmaz’ın iddialarına göre, bu olay sırasında Soylu'nun makamında bir emniyet müdürüyle etnik kimliği üzerinden tartışmaya girdi ve görüşme gergin bir ortamda sona erdi. Daha sonra yeniden çağrıldığında ise Soylu, bu borcun silinmesinin şart olduğunu belirterek, sürecin devlet meselesi olduğunu yineledi. Korkmaz ise durumu araştırdığında, Soylu'nun bu talebinin Erdoğan ve Kıraç’a şirin gözükmek amacıyla yapıldığını öğrendiğini ifade etti.

 

Bu olay, siyaset ve iş dünyasında geniş yankı uyandırırken, özellikle devlet yetkililerinin iş dünyasındaki borç meselelerine bu şekilde dahil olduğu iddiası kamuoyunda ciddi tartışmalara neden oldu. Korkmaz’ın, İnan Kıraç’ın kendisine değil, Kıraç’ın kendisine çökmeye çalıştığını söylemesi ise olayın dikkat çeken bir diğer boyutu oldu.

 

Bu haber BoluNet'ten!

Bolu'nun ve Gündemin nabzını tutun!

BoluNet'te en güncel ve çarpıcı haberler sizi bekliyor: www.bolunet.com.tr

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
2 GS  Galatasaray 4 4 0 12
3 İBFK  Başakşehir 4 3 0 10
4 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği