Son Güne Özel Destek Ziyareti...
222

CHP Bolu İl Teşkilatı ve İttifak Ortaklarından Son Güne Özel Destek Ziyareti

Türker Ateş, Burak Cop ve Zuhal Toker Işınla Esnafı Dolaşarak 14 Mayıs Seçimlerine Destek İstediler.

(Bolu, 13 Mayıs 2023) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu İl Teşkilatı, Chp Bolu İl Başkanı Ersan Türkoğlu, Deva Partisi İl Başkanı Nadir Gürkan Yetkin ve Parti üyeleri, Gelecek Partisi Bolu İl Başkanı Özkan Güneç ve partilileri, Saadet Partisi Bolu İl Başkanı İsa Sayın ve partilileri, Demokrat Parti Bolu İl Başkanı Mehmet Demirtaş ve partilileri  Milletvekili Adayları Türker Ateş, Burak Cop ve Zuhal Toker Işınla, 14 Mayıs seçimlerine bir gün kala Bolu'nun mecburiyet caddesi İzzet Baysal Caddesi'nde esnafları ziyaret ederek destek istediler. Esnaf ve halk, adayların ziyaretine coşkuyla karşılık vererek "Her şey çok güzel olacak" mesajını iletti ve kalp işareti yaparak desteğini gösterdi.

Bugün, destek ziyaretinde CHP Bolu İl Teşkilatı, seçimlere son güne özel olarak bir araya toplanarak Bolu halkıyla buluştu. İl teşkilatı üyeleri ve milletvekili adayları, Bolu'nun en işlek caddelerinden biri olan İzzet Baysal Caddesi'nde esnaflarla bir araya geldi. Esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan adaylar, samimi ve içten yaklaşımlarıyla Bolu'nun nabzını tutmayı başardılar.

Türker Ateş, Burak Cop ve Zuhal Toker Işınla, seçimler öncesi esnafların nabzını tutma ve dinleme amacıyla cadde boyunca dolaştı. Güler yüzleriyle ve samimi yaklaşımlarıyla esnafların dikkatini çeken adaylar, Bolu halkını anlamak ve çözüm önerilerini paylaşmak için büyük bir özveriyle çalıştı.

Ziyaretler sırasında esnaflarla yapılan sohbetlerde, ekonomik sorunlar, istihdam olanakları, altyapı eksiklikleri ve çevre düzenlemesi gibi yerel konular üzerinde duruldu. Adaylar, Bolu'nun gelişimini en iyi şekilde kullanarak kalkınmasını sağlayacak projelerini esnaflarla paylaştı. Ayrıca, CHP'nin demokratik değerleri, adalet anlayışı ve nihai yönetim anlayışıyla ilgili mesajlar da esnaflara iletilerek, partinin görüşü ve amacı vurgulandı. Esnaf ve halk adaylara moral ve motivasyon aşıladı. Çoğu esnaf, "Her şey çok güzel olacak" diyerek adaylara destek verdi. Bolu'nun geleceği için umut dolu mesajlar ileten esnaf ve halk, adaylara güvenlerini göstermek amacıyla kalp işareti yaparak sevgi ve desteklerini ifade ettiler.

Türker Ateş, Burak Cop ve Zuhal Toker Işınla'nın esnaflarla buluşması bu önemli destek ziyareti, seçimlere sadece bir gün kala CHP'nin güçlü bir şekilde Bolu halkının yanında olduğunu gösterdi. Adaylar, dinleme ve çözüm sunmak için seçim sürecinde aktif bir şekilde çalıştıklarını ve kazanmaya yakın olduklarını belirttiler.

Ziyaretlerin ardından Türker Ateş, Burak Cop ve Zuhal Toker Işınla, basın mensuplarına açıklamalarda bulundular. Adaylar, esnafın ve halkın samimiyeti karşısında duygulandıklarını belirterek, Bolu'nun her kesimine eşit hizmet sunacaklarını vurguladılar. İzzet Baysal Caddesi'ndeki destek ziyaretinin, Bolu'ya daha güçlü ve kalkınmış bir gelecek sunmaya devam etmesini katkı sağlayacağını ifade ettiler.

Güne damga vuran kareler...

 

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 6 6 0 18
2 FB  Fenerbahçe 6 4 1 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği