Siyasiler, Sakal-ı Şerif'te Buluştu.
222

Vakıfgeçitveren Köyü Muhtarlığı ve Halkının her sene düzenli olarak yaptıkları, Sakal-ı Şerif Mevlüt etkinliği, pandemi sebebiyle 2 senedir yapılmamıştı. 

Köy Muhtarı Yılmaz Bulut, "Bu sene tekrar Sakal-ı Şerif Mevlütümüzü yapıyoruz. Genelde katılım 1000 civarında olurken pandemi sonrası bu sene katılımımız 600 civarında oldu. İnşallah önümüzdeki sene mevlütümüze katılım daha da artacaktır. Ayrıca geleneksel hale getridiğimiz mevlüt yemeği ise köyümüzde hane halkları tarafından müvlütümüze gelenler misafir edilerek yemek ikram edilmektedir." dedi. 

Mevlüte, CHP Bolu Milletvekili Adayları Türker Ateş ve Burak Cop, Chp Bolu İl ve Merkez İlçe Başkanları ile, Deva Partisi Bolu İl Başkanı Nadir Gürkan Yetkin, Merkez İlçe Başkanı Güngör Arslan ve partililer, MHP Bolu Milletvekili Adayı İsmail Akgül ve partililer, Yeniden Refah Partisi adayı ve partililer, Ak Parti Milletvekili Adayı Kazım Konak ve partililer yaklaşan seçim dolayısıyla ilgi gösterdiler.

Parti yetkilileri cami dışında selamlaşıp muhabbet ederken, Yeniden Refah Partisi aday ve partilileri camii içinde Sakal-ı Şerif sonrası selamlaşma ve tokalaşma yapmaları katılanlarca garipsendi ve tepkiyle karşılandı.Vakıfgeçitveren Köyü halkı herkes misafirimizdi, ancak yaklaşan seçimler dolayısıyle adaylar ve siyasi partiler mevlütümüze ilgi gösterdiler ama seçim sonrasında da köyümüzde görmek isteriz. Fakat siyasetin camii içine taşınmasını istemiyoruz. Diyerek tepkilerini belirttiler.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 6 6 0 18
2 FB  Fenerbahçe 6 4 1 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği