Sis Perdesinin Ardında Bolu: Günlük Yaşamın Sisli Portresi... BoluNet
222

 

Bolu, Düzce ve Karabük'te Yoğun Sis Hayatı Olumsuz Etkiledi

 

Bolu, Düzce ve Karabük'te yaşanan yoğun sis, günlük yaşamı ve ulaşımı ciddi şekilde etkiledi. Özellikle Bolu bölgesinde Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi kampüsü, Yurukaya köyü, Dağkent, Sümer, Alpagut, Paşaköy, Karacaçayır ve Kılıçarslan mahalleleri ile D-100 kara yolunun kent merkezi mevkisi sis altında kaldı. Görüş mesafesi kimi yerlerde 30 metreye kadar düştü ve bu durum sürücüler için dikkatli bir sürüş gerekliliği doğurdu.

 

Düzce'de, özellikle sabah saatlerinde etkili olan sis Anadolu Otoyolu'nun Düzce ve Gölyaka gişeleri, Gümüşova rampaları ve Yeşilyayla mevkilerinde görüş mesafesini kısıtladı. Ayrıca, Düzce Ovası'nın güney kesiminde yer alan Aydınpınar yolu ve çevresindeki köylerde de sisin etkisi görüldü.

 

Karabük'te ise, kent merkezi ve Safranbolu ilçesinde yoğunlaşan sis nedeniyle görüş mesafesi 50 metreye kadar düştü. Bu durum, bölge sakinlerinin günlük rutinlerini ve ulaşımı zorlaştırdı.

 

Sis, hem sürücüler için tehlikeli koşullar yaratıyor hem de bölgedeki yaşamı yavaşlatıyor. Yerel yetkililer, sürücülere ve yayalara dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunuyor ve olası kazaları önlemek için ek önlemler alıyor​​.

 

Bu haber BoluNet tarafından hazırlanmıştır.
Daha fazla bilgi ve Bolu ile ilgili güncel haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği